Povezane vesti
Međunarodni dan deteta
RTV 20.11.2019
BEOGRAD, PANČEVO - Danas se obeležava Svetski dan deteta, dan kada se svet obavezao da će zaštiti i unaprediti prava dece. Ovaj međunarodni događaj je 1954. godine ustanovila Generalna skupština Ujedinjenih nacija 1954. godine, kako bi se skrenula pažnja… »
Janković: Pravilno vaspitanje glavno da bi dece postala odgovorni ljudi
Novi magazin 20.11.2019
Poverenica Sebije za zaštitu ravnopravnosti, Brankica Janković izjavila je danas, povodom Svetskog dana deteta, da "nema tih strategija i zakona koji mogu biti efikasni, ukoliko pre svega pravilnim vaspitanjem ne omogućimo našoj deci da postanu odgovorni… »
Škola roditeljstva u Pančevu uči kako naći ispravan model vaspitanja
RTV 20.11.2019
PANČEVO - Danas se obeležava 30 godina od kada je u Skupštini Ujedinjenih nacija (20. novembra 1989) usvojena Konvencija o pravima deteta. Svetski dan deteta ustanovljen je sa ciljem da se skrene pažnja na obaveze društva prema deci kao i na probleme sa… »
Janković: Od toga kakva će nam deca biti zavisi naša budućnost
Dnevnik 20.11.2019
BEOGRAD: Deca imaju pravo na detinjstvo, na razumevanje, na jednake uslove za obrazovanje, zdrav i kvalitetan život, a naš najveći izazov je da im te uslove zaista obezbedimo i da budemo tome posvećeni svih 365 dana godišnje, saopštila je poverenica za… »
Vesti dana »

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 30 minutajoš 48 povezanih

Božić: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS, neće uspeti da nas uplaše
Euronews pre 50 minutajoš 29 povezanih

Ovo je sastav Zvezde za Porto: Milojević pravi samo jednu izmenu u odnosu na Seltik
Telegraf pre 20 minutajoš 38 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 30 minutajoš 23 povezane