Povezane vesti
Filmske scene: Otmičari pokušali da kidnapuju Terzića, on im umakao
Sportski žurnal 20.11.2019
Aleksa Terzić je mladi reprezentativac Srbije, trenutno nastupa za italijansku Fiorentinu, u koju je došao iz Crvene zvezde. Beogradska policija uhapsila je dvojicu mladića u Kaluđerici zbog sumnje da su oko 3 sata jutros na Novom Beogradu, u Ulici… »
"Pokušavali su da ga ubace u gepek, ali se otrgao i potrčao ka meni": Ispovest vozača koji je gledao pokušaj otmice…
Sportal blic 20.11.2019
Pokušavali su da ga ubace u gepek svog vozila, ali on se otrgao i potrčao ka meni, kaže za "Blic" priča Beograđanin N. M., vozač u čiji je automobil udario fudbaler dok je bežao od otmičara iz "audija". Kako za "Blic" priča ovaj vozač, koji je… »
Otmičari znali koliko zarađuje aleksa Terzić? Evo kolika je plata talentovanog fudbalera koji se spasao "gepekovanja"
Sportal blic 20.11.2019
Aleksa Terzić, mladi fudbalski reprezentativac Srbije i doskorašnji član Crvene zvezde, uspeo je da umakne otmičarima koji su hteli da ga ubace u gepek. Posle burnih scena na novobeograskim ulicama, ispostavilo se da su dvojica otmičara od… »
Novi detalji pokušaja otmice - Aleksa Terzić povređen?!
Sportske.net 20.11.2019
Kako prenose beogradski mediji, Aleksa Terzić je zadobio i lakše telesne povrede prilikom sukoba sa otmičarima. Beograd potresa prava drama. Aleksa Terzić je noćas po povratku iz Niša primetio da ga automobil marke "Audi" prati na autoputu oko… »
Oglasio se Aleksa Terzić: Tukli su me, udarali, tražili novac, a spasila me je devojka iz njihovog auta!
Hot sport 20.11.2019
Mladi reprezentativac Srbije Aleksa Terzić opisao je dešavanje na Novom Beogradu u noći između utorka i srede. Nakon utakmice u Nišu, prvotimac Fiorentine je došao u Beograd. Oko tri sata noću napala su ga dva momka i tom prilikom nanela mu teške… »
Fudbalera spasila devojka koja je bila sa: Otmičarima?! Terzić ispričao policajcima: Tražili su 5.000 evra da me ne otmu
Sportal blic 20.11.2019
(20) u policiji je ispričao da je vozio automobl “BMW X 3” koji je iznajmio u renta-kar agenciji u Firenci gde igra fudbal, kada su ga presreli muškarci koji su pokušali da ga otmu, saznaje "Blic". - U toku vožnje od Autokomande ka Gazeli presreo… »
Stravično: U sred Beograda gepekovali bivšeg fudbalera Crvene zvezde i reprezentativca Srbije!
Hot sport 20.11.2019
U toku noći između utorka i srede u prestonici Srbije odigrala se prava drama! Vest iz hronike noćas je glasila da su dvojica izgrednika noćas u tri sada na Novom Beogradu pokušala da kidnapuju 20-godišnjeg fudbalera A.T. Ispostavilo se, prenosi ‘… »
Ona je njegova najveća podrška u teškim trenucima! Terzića probali da otmu, a Eleni je poklonio srce /foto/
Sportal blic 20.11.2019
Mladi fudbalski reprezentativac Aleksa Terzić, dospeo je u žižu javnosti, nakon što je u noći između utorka i srede umakao dvojici mladića, koji su pokušali da ga otmu i stave u gepek, a najveću podršku sigurno mu pruža njegova devojka, Elena… »
Zvezdin biser umakao otmičarima: Ko je Aleksa Terzić koga su hteli da stave u gepek, ali je pobegao u poslednji čas?
Sportal blic 20.11.2019
Aleksa Terzić, mladi fudbalski reprezentativac Srbije i donedavni član Crvene zvezde, uspeo je da umakne otmičarima koji su hteli da ga ubace u gepek posle burnih scena na novobeograskim ulicama, što je samo nova epizoda u njegovoj prilično burnoj… »
Vesti dana »
Devojku vozio na krovu automobila: Strašna scena tokom blokade u Beogradu: Studentkinja svesna, ispričala policiji i lekarima šta se dogodilo (video)
Blic pre 9 minutajoš 92 povezane
Studenti i građani počeli da se okupljaju kod Pravnog fakulteta, blokiran saobraćaj
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
Južne vesti pre 5 satijoš 40 povezanih
Devojka teško povređena tokom studentske blokade u Beogradu, vozač automobila priveden
BBC News pre 26 minutajoš 36 povezanih