Повезане вести
Филмске сцене: Отмичари покушали да киднапују Терзића, он им умакао
Спортски журнал 20.11.2019
Алекса Терзић је млади репрезентативац Србије, тренутно наступа за италијанску Фиорентину, у коју је дошао из Црвене звезде. Београдска полиција ухапсила је двојицу младића у Калуђерици због сумње да су око 3 сата јутрос на… »
"Покушавали су да га убаце у гепек, али се отргао и потрчао ка мени": Исповест возача који је гледао покушај отмице фудбалера…
Спортал блиц 20.11.2019
Покушавали су да га убаце у гепек свог возила, али он се отргао и потрчао ка мени, каже за "Блиц" прича Београђанин Н. М., возач у чији је аутомобил ударио фудбалер док је бежао од отмичара из "аудија". Како за "Блиц" прича овај… »
Отмичари знали колико зарађује алекса Терзић? Ево колика је плата талентованог фудбалера који се спасао "гепековања"
Спортал блиц 20.11.2019
Алекса Терзић, млади фудбалски репрезентативац Србије и доскорашњи члан Црвене звезде, успео је да умакне отмичарима који су хтели да га убаце у гепек. После бурних сцена на новобеограским улицама, испоставило се да су двојица… »
Огласио се Алекса Терзић: Тукли су ме, ударали, тражили новац, а спасила ме је девојка из њиховог аута!
Хот спорт 20.11.2019
Млади репрезентативац Србије Алекса Терзић описао је дешавање на Новом Београду у ноћи између уторка и среде. Након утакмице у Нишу, првотимац Фиорентине је дошао у Београд. Око три сата ноћу напала су га два момка и том… »
Нови детаљи покушаја отмице - Алекса Терзић повређен?!
Спортске.нет 20.11.2019
Како преносе београдски медији, Алекса Терзић је задобио и лакше телесне повреде приликом сукоба са отмичарима. Београд потреса права драма. Алекса Терзић је ноћас по повратку из Ниша приметио да га аутомобил марке "Ауди" прати… »
Фудбалера спасила девојка која је била са: Отмичарима?! Терзић испричао полицајцима: Тражили су 5.000 евра да ме не отму
Спортал блиц 20.11.2019
(20) у полицији је испричао да је возио аутомобл “БМВ КС 3” који је изнајмио у рента-кар агенцији у Фиренци где игра фудбал, када су га пресрели мушкарци који су покушали да га отму, сазнаје "Блиц". - У току вожње од Аутокоманде… »
Стравично: У сред Београда гепековали бившег фудбалера Црвене звезде и репрезентативца Србије!
Хот спорт 20.11.2019
У току ноћи између уторка и среде у престоници Србије одиграла се права драма! Вест из хронике ноћас је гласила да су двојица изгредника ноћас у три сада на Новом Београду покушала да киднапују 20-годишњег фудбалера А.Т… »
Она је његова највећа подршка у тешким тренуцима! Терзића пробали да отму, а Елени је поклонио срце /фото/
Спортал блиц 20.11.2019
Млади фудбалски репрезентативац Алекса Терзић, доспео је у жижу јавности, након што је у ноћи између уторка и среде умакао двојици младића, који су покушали да га отму и ставе у гепек, а највећу подршку сигурно му пружа његова… »
Звездин бисер умакао отмичарима: Ко је Алекса Терзић кога су хтели да ставе у гепек, али је побегао у последњи час?
Спортал блиц 20.11.2019
Алекса Терзић, млади фудбалски репрезентативац Србије и донедавни члан Црвене звезде, успео је да умакне отмичарима који су хтели да га убаце у гепек после бурних сцена на новобеограским улицама, што је само нова епизода у… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 54 минутајош 1 повезана
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 6 сатијош 2 повезане
Улазак у 2026. без решења за НИС! Колико дуго Србија може на резервама? (видео)
Блиц пре 34 минутајош 1 повезана