Повезане вести

Филмске сцене: Отмичари покушали да киднапују Терзића, он им умакао

Филмске сцене: Отмичари покушали да киднапују Терзића, он им умакао

Спортски журнал 20.11.2019
Алекса Терзић је млади репрезентативац Србије, тренутно наступа за италијанску Фиорентину, у коју је дошао из Црвене звезде. Београдска полиција ухапсила је двојицу младића у Калуђерици због сумње да су око 3 сата јутрос на… »
"Покушавали су да га убаце у гепек, али се отргао и потрчао ка мени": Исповест возача који је гледао покушај отмице фудбалера…

"Покушавали су да га убаце у гепек, али се отргао и потрчао ка мени": Исповест возача који је гледао покушај отмице фудбалера…

Спортал блиц 20.11.2019
Покушавали су да га убаце у гепек свог возила, али он се отргао и потрчао ка мени, каже за "Блиц" прича Београђанин Н. М., возач у чији је аутомобил ударио фудбалер док је бежао од отмичара из "аудија". Како за "Блиц" прича овај… »
Отмичари знали колико зарађује алекса Терзић? Ево колика је плата талентованог фудбалера који се спасао "гепековања"

Отмичари знали колико зарађује алекса Терзић? Ево колика је плата талентованог фудбалера који се спасао "гепековања"

Спортал блиц 20.11.2019
Алекса Терзић, млади фудбалски репрезентативац Србије и доскорашњи члан Црвене звезде, успео је да умакне отмичарима који су хтели да га убаце у гепек. После бурних сцена на новобеограским улицама, испоставило се да су двојица… »
Огласио се Алекса Терзић: Тукли су ме, ударали, тражили новац, а спасила ме је девојка из њиховог аута!

Огласио се Алекса Терзић: Тукли су ме, ударали, тражили новац, а спасила ме је девојка из њиховог аута!

Хот спорт 20.11.2019
Млади репрезентативац Србије Алекса Терзић описао је дешавање на Новом Београду у ноћи између уторка и среде. Након утакмице у Нишу, првотимац Фиорентине је дошао у Београд. Око три сата ноћу напала су га два момка и том… »
Нови детаљи покушаја отмице - Алекса Терзић повређен?!

Нови детаљи покушаја отмице - Алекса Терзић повређен?!

Спортске.нет 20.11.2019
Како преносе београдски медији, Алекса Терзић је задобио и лакше телесне повреде приликом сукоба са отмичарима. Београд потреса права драма. Алекса Терзић је ноћас по повратку из Ниша приметио да га аутомобил марке "Ауди" прати… »
Фудбалера спасила девојка која је била са: Отмичарима?! Терзић испричао полицајцима: Тражили су 5.000 евра да ме не отму

Фудбалера спасила девојка која је била са: Отмичарима?! Терзић испричао полицајцима: Тражили су 5.000 евра да ме не отму

Спортал блиц 20.11.2019
(20) у полицији је испричао да је возио аутомобл “БМВ КС 3” који је изнајмио у рента-кар агенцији у Фиренци где игра фудбал, када су га пресрели мушкарци који су покушали да га отму, сазнаје "Блиц". - У току вожње од Аутокоманде… »
Стравично: У сред Београда гепековали бившег фудбалера Црвене звезде и репрезентативца Србије!

Стравично: У сред Београда гепековали бившег фудбалера Црвене звезде и репрезентативца Србије!

Хот спорт 20.11.2019
У току ноћи између уторка и среде у престоници Србије одиграла се права драма! Вест из хронике ноћас је гласила да су двојица изгредника ноћас у три сада на Новом Београду покушала да киднапују 20-годишњег фудбалера А.Т… »
Она је његова највећа подршка у тешким тренуцима! Терзића пробали да отму, а Елени је поклонио срце /фото/

Она је његова највећа подршка у тешким тренуцима! Терзића пробали да отму, а Елени је поклонио срце /фото/

Спортал блиц 20.11.2019
Млади фудбалски репрезентативац Алекса Терзић, доспео је у жижу јавности, након што је у ноћи између уторка и среде умакао двојици младића, који су покушали да га отму и ставе у гепек, а највећу подршку сигурно му пружа његова… »
Звездин бисер умакао отмичарима: Ко је Алекса Терзић кога су хтели да ставе у гепек, али је побегао у последњи час?

Звездин бисер умакао отмичарима: Ко је Алекса Терзић кога су хтели да ставе у гепек, али је побегао у последњи час?

Спортал блиц 20.11.2019
Алекса Терзић, млади фудбалски репрезентативац Србије и донедавни члан Црвене звезде, успео је да умакне отмичарима који су хтели да га убаце у гепек после бурних сцена на новобеограским улицама, што је само нова епизода у… »

Вести дана »