Повезане вести

Заев страхује од блокаде проширења ЕУ

Заев страхује од блокаде проширења ЕУ

РТВ 20.11.2019
СКОПЉЕ - Премијер Северне Македоније Зоран Заев страхује да да би блокирање проширења Европске уније могло да изазове драматична померања у целом региону, преноси Плус инфо. "Ломим се изнутра", каже македонски премијер у… »
Заев преплашен, ломи се изнутра

Заев преплашен, ломи се изнутра

Спутник 20.11.2019
Блокирање проширења ЕУ могло би да изазове драматична померања у целом региону, страхује премијер Северне Македоније Зоран Заев. „Ломим се изнутра“, каже македонски премијер у интервјуу за амерички лист „Њујорк тајмс“. Лист… »
Заев у страху: „Ломим се изнутра“

Заев у страху: „Ломим се изнутра“

Вести онлине 20.11.2019
Блокирање проширења ЕУ могло би да изазове драматична померања у целом региону, страхује премијер Северне Македоније Зоран Заев. – Ломим се изнутра – рекао је македонски премијер у интервјуу за амерички „Њујорк тајмс“. Лист… »
Заев за Њујорк тајмс: Одлука Француске ме је уништила лично, психолошки

Заев за Њујорк тајмс: Одлука Француске ме је уништила лично, психолошки

Н1 Инфо 20.11.2019
Одлука Француске да одложи било какву расправу о уласку Северне Македоније у Европску унију уздрмала је владу у Скопљу и пољуљала стаус кво у иначе нестабилном региону у којем, након крвавог распада Југославије деведесетих и… »
Њујорк тајмс: Макронов вето на преговоре са Скопљем пољуљао и регион

Њујорк тајмс: Макронов вето на преговоре са Скопљем пољуљао и регион

Нови магазин 20.11.2019
Одлука Француске да одложи било какву расправу о уласку Северне Македоније у Европску унију (ЕУ) уздрмала је владу у Скопљу и пољуљала стаус кво у иначе нестабилном региону у којем, након крвавог распада Југославије… »
Заев закукао због ЕУ: Ломим се изнутра! Ово ме уништава лично, психолошки!

Заев закукао због ЕУ: Ломим се изнутра! Ово ме уништава лично, психолошки!

Курир 20.11.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев страхује да да би блокирање проширења Европске уније могло да изазове драматична померања у целом региону. "Ломим се изнутра", каже македонски премијер у интервјуу за амерички лист… »

Вести дана »