Повезане вести

Сондленд каже да је радио по Трамповом наређењу и да је било "услуге за услугу", Трамп то негира

Сондленд каже да је радио по Трамповом наређењу и да је било "услуге за услугу", Трамп то негира

Глас Америке 20.11.2019
ВАШИНГТОН — Амерички амбасадор при Европској унији ​Гордон Сондленд рекао је у сведочењу пред Одбором за обавештајна питања Представничког дома у истрази о опозиву Доналда Трампа, да је све радио у складу са "Трамповим… »
Сондленд: Следили смо Трампова наређења у Украјини

Сондленд: Следили смо Трампова наређења у Украјини

Слободна Европа 20.11.2019
Амерички амбасадор у Европској Унији Гордон Сондленд (Сондланд) изјавио је у среду у сведочњу пред Одбором Представничкг дома за обавештајна питања да је са личним адвокатом председника Доналда Трампа Рудијем Ђулијанијем… »
Сондленд: Радио сам по Трамповим наредбама у вези са Украјином

Сондленд: Радио сам по Трамповим наредбама у вези са Украјином

Н1 Инфо 20.11.2019
Кључни сведок у истрази о опозиву америчког председника Доналда Трампа је амбасадор у ЕУ, милионер, Гордон Сондленд, Трампов донатор и човек који је мењао исказе у истрази. Данас је навео да је радио по налогу председника… »
Амбасадор САД при ЕУ: Са Ђулијанијем сам сарађивао по наређењу Трампа

Амбасадор САД при ЕУ: Са Ђулијанијем сам сарађивао по наређењу Трампа

РТС 20.11.2019
Гордон Сондленд, амерички амбасадор при ЕУ, који се сматра кључним сведоком у истрази о опозиву председника Доналда Трампа, рекао је да је, у вези са Украјином, по наређењу председника сарађивао са његовим личним адвокатом… »
Кључни сведок у истрази о импичменту Трампа: Председник САД је тражио услугу за услугу од Украјине

Кључни сведок у истрази о импичменту Трампа: Председник САД је тражио услугу за услугу од Украјине

Блиц 20.11.2019
Амерички амбасадор при ЕУ и ааветник председника Доналда Трампа Гордон Сондленд рекао је да је Трамп условио вредан састанак у Белој кући са новим председником Украјине његовом спремношћу да покрене истрагу против Трампових… »
Истрага о опозиву: Трумп наредио Сондланду да сарађује с Гиулианијем

Истрага о опозиву: Трумп наредио Сондланду да сарађује с Гиулианијем

Ал Јазеера 20.11.2019
Амерички дипломата свједочио је у склопу исраге о могућем опозиву америчког предсједника због афере с Украјином. Амерички амбасадор при Европској унији Гордон Сондланд, који се сматра кључним свједоком у истрази о опозиву… »

Вести дана »