Povezane vesti
Nevreme oštetilo jednu od najekskluzivnijih plaža u Crnoj Gori, šteta najmanje 100.000 evra
Večernje novosti 20.11.2019
Drugi put u poslednjih pola godine pogođena je velikom vremenskom nepogodom. Plaža "Galija" na Svetom Stefanu u Budvi, koja važi za jednu od najekskluzivnijih na crnogorskom primorju, već drugi put u poslednjih pola godine pogođena je velikom vremenskom… »
Nevreme u Crnoj Gori nanelo ogromne štete ugostiteljima
RTV 20.11.2019
BUDVA - Plaža "Galija" na Svetom Stefanu u Budvi, koja važi za jednu od najekskluzivnijih na crnogorskom primorju, već drugi put u posljednjih pola godine pogođena je velikom vremenskom nepogodom, koja je napravila štetu od najmanje 100.000 evra. Izvršni… »
Nevreme uništilo elitne plaže: Šteta na Svetom Stefanu veća od 100.000 evra, stradala i druga kupališta!
Kurir 20.11.2019
Plaža Galija na Svetom Stefanu u Budvi, koja važi za jednu od najekskluzivnijih na crnogorskom primorju, već drugi put u poslednjih pola godine pogođena je velikom vremenskom nepogodom, koja je napravila štetu od najmanje 100.000 evra. Izvršni direktor… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 2 minutajoš 27 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 48 minutajoš 51 povezana
Moskva komentarisala najave da će Vašington istupiti iz NATO-a
Vesti online pre 43 minutajoš 49 povezanih