Povezane vesti
Handke brani svoju kontroverznu podršku Srbiji
Beta 20.11.2019
Austrijski pisac Peter Handke, kontroverzni dobitnik Nobelove nagrade za književnost za 2019. godinu, branio je svoje angažovanje u korist Srba u vreme rata u bivšoj Jugoslaviji i rekao da se nikad nije klanjao pred Slobodanom Miloševićem. "Ni u jednom… »
Handke ostao veran Srbima uprkos napadima: Nikad se nisam klanjao Miloševiću, pisao sam zbog pravde za Srbiju!
Kurir 20.11.2019
Dobitnik ovogodišnje Nobelove nagrade za književnost Peter Handke istakao je, u intervjuu nemačkom nedeljniku Cajt (Zeit), da je sve što je pisao o bivšoj Jugoslaviji imalo veze sa pravdom za Srbiju. "Nijedna reč o onome što sam pisao o Jugoslaviji ne… »
Handke: Nisam se klanjao Miloševiću
Slobodna Evropa 20.11.2019
Austrijski pisac Peter Handke, kontroverzni dobitnik Nobelove nagrade za književnost za 2019. godinu, branio je svoje angažovanje u korist Srba u vreme rata u bivšoj Jugoslaviji i rekao da se nikad nije klanjao pred Slobodanom Miloševićem. "Ni u jednom… »
Vesti dana »
Tramp: Mogao bih veoma lako da rešim problem finansianja UN, ako bi one to od mene zatražile
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Lavrov: Evropa gura Ukrajinu u rat i pokušava da posvađa Rusiju i SAD
RTS pre 10 minutajoš 1 povezana
Ovakve brojke Jokića ne viđamo često! Šampion zadao ozbiljan šamar Nagetsima, Nikola potpuno nemoćan!
Kurir pre 30 minutajoš 7 povezanih
Sneg nastavlja da veje i danas! Detaljna vremenska prognoza do kraja nedelje: Čekaju nas olujni udari Košave
Blic pre 1 satjoš 4 povezane