Povezane vesti

Očajni Obradović molio igrače da igraju odbranu (video)

Očajni Obradović molio igrače da igraju odbranu (video)

Dnevnik 21.11.2019
Željko Obradović, trener Fenerbahčea, bio je veoma ljut na svoje izabranike zbog manjka želje da obavljaju defanzivni posao, javlja sajt B92. Košarkaši Fenerbahčea igraju veoma loše od početka sezone i u Evroligi imaju samo dve pobede i čak… »
Utučeni žoc! Željko Obradović nakon strašnog poraza od Barse: Tračevi, glasine... Nije to moj deo života!

Utučeni žoc! Željko Obradović nakon strašnog poraza od Barse: Tračevi, glasine... Nije to moj deo života!

Sportal blic 21.11.2019
Košarkaši , poraženi su vrlo ubedljivo od Barselone u 9. kolu rezultatom 89:63, a nakon meča trener turske ekipe bio je veoma utučen još jednom veoma slabom partijom svojih igrača. - Ne vidim da je moji igrači imaju uopšte motivaciju. Neki od… »
Novi Željkov tajm-aut, ni ovo se nikad nije desilo!

Novi Željkov tajm-aut, ni ovo se nikad nije desilo!

Sportske.net 21.11.2019
Nakon jučerašnjeg poraza Fenerbahčea ponovo svi pričaju o Željku Obradoviću. Niko nije očekivao ovako loš start Fenerbahčea. Ekipa Željka Obradovića je doživela i sedmi poraz u Evroligi u devetom kolu od Barselone i bilo je prilično… »
"Izvinite! Izvinite što moram tako da govorim!" Ovakvog Željka Obradovića nikada niste videli na tajmautu! /video/

"Izvinite! Izvinite što moram tako da govorim!" Ovakvog Željka Obradovića nikada niste videli na tajmautu! /video/

Sportal blic 21.11.2019
Ne samo da su košarkaši Fenerbahčea doživeli su novi, vrlo težak poraz, i to od Barselone sa 89:63, u 9. kolu Evrolige, već je trener turskog tima održao govor na tajmautu koji mu uopšte nije svojstven. Najtrofejniji trener elitnog evropskog… »
Sudar srpskih (a svetskih) trenerskih giganata! Šta se ovo dešava sa Žocovim Fenerbahčeom?! Barselona razmontirala tim iz…

Sudar srpskih (a svetskih) trenerskih giganata! Šta se ovo dešava sa Žocovim Fenerbahčeom?! Barselona razmontirala tim iz…

Sportal blic 20.11.2019
Košarkaši Fenerbahčea doživeli su novi ubedljivi poraz od Barselone 89:63, u 9. kolu Evrolige. Fenerahče ima užasnu sezonu 2019/20, uspeli su da ostvare samo dve pobede u devet evroligaških mečeva, što niko nije očekivao. Jedan od najboljih… »

Vesti dana »