Povezane vesti
Zoran Tegeltija, karijera ispunjena neuspjesima
Slobodna Evropa 21.11.2019
Siguran sam da ubrzan i održiv privredni razvoj, a čije će rezultate građani Bosne i Hercegovine osjetiti na svom životnom standardu, može da riješi veliki broj problema u Bosni i Hercegovini koji se u ovom trenutku čine jednostavno nerješivim. I… »
Mandatar za sastav Saveta ministara BiH: Moj prioritet biće ekonomija i samo ekonomija
Novi magazin 21.11.2019
Mandatar za sastav novog Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) izjavio je da će prioritet njegovog programa biti isključivo ekonomija. "U fokusu mog interesovanja biće ekonomija, ekonomija i samo ekonomija… »
Tegeltija: Moj prioritet biće ekonomija i samo ekonomija
N1 Info 21.11.2019
Mandatar za sastav novog Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) izjavio je da će prioritet njegovog programa biti isključivo ekonomija. "U fokusu mog interesovanja biće ekonomija, ekonomija i samo ekonomija… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 2 minutajoš 33 povezane
“Glavno pitanje je odakle „Novostima“ kopija tuđeg pasoša“: Šabić o objavljivanju isprava studenata, tvrdi da je režimski tabloid prekršio nekoliko zakona
Nova pre 45 minutajoš 14 povezanih
Đoković saznao potencijalnog rivala - nepoznanica koja osvaja teniski svet
B92 pre 3 satajoš 28 povezanih