Povezane vesti
Zoran Tegeltija, karijera ispunjena neuspjesima
Slobodna Evropa 21.11.2019
Siguran sam da ubrzan i održiv privredni razvoj, a čije će rezultate građani Bosne i Hercegovine osjetiti na svom životnom standardu, može da riješi veliki broj problema u Bosni i Hercegovini koji se u ovom trenutku čine jednostavno nerješivim. I zbog… »
Mandatar za sastav Saveta ministara BiH: Moj prioritet biće ekonomija i samo ekonomija
Novi magazin 21.11.2019
Mandatar za sastav novog Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) izjavio je da će prioritet njegovog programa biti isključivo ekonomija. "U fokusu mog interesovanja biće ekonomija, ekonomija i samo ekonomija… »
Tegeltija: Moj prioritet biće ekonomija i samo ekonomija
N1 Info 21.11.2019
Mandatar za sastav novog Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) izjavio je da će prioritet njegovog programa biti isključivo ekonomija. "U fokusu mog interesovanja biće ekonomija, ekonomija i samo ekonomija… »
Vesti dana »
Počinje isplata državne pomoći: Penzionerima danas stiže od 20.000 do 35.000 dinara
Glas Zapadne Srbije pre 6 minutajoš 39 povezanih
Ruski dron razneo voz kod poljske granice: Boris Džonson za dlaku izbegao smrt, otkriveni detalji napada
Mondo pre 50 minutajoš 23 povezane
„Ova bolest nas neće definisati“: Zverev osvojio US Open, pa se emotivno obratio majci
BizLife pre 41 minutajoš 41 povezana
Neizvesnost na izborima u Švedskoj: Levi centar u tesnom vođstvu, evo kada se očekuju konačni rezultati
NIN pre 21 minutajoš 18 povezanih
Kiša i osveženje stižu u Srbiju: Temperatura do 27 stepeni
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 17 povezanih