Povezane vesti
Zola neće da bude sa Miljanom, ona se trudi svim silama: Dok se kontroverzni par miri, mali Željko u bolnici! (video)
Kurir 21.11.2019
Miljana Kulić svim silama se trudila da se pomiri sa Lazarom Čolićem Zolom, koji ju je izjavom iznenadio. "Zapamti moju rečenicu, ti i ja ne možemo biti zajedno u rijalitiju. Ti nemaš poštovanja! Ti si u stanju da ustaneš i popljuješ svakoga. Neću… »
Više se ne razdvajaju: Mili našao novu ljubav, duplo mlađa od njega, pa prošetali kao par po vili! (foto)
Kurir 21.11.2019
Milutin Radosavljević Mili i Anastasija Stanojević Palčica, ogovarali su Snežanu Jovičić tokom slavskog ručka, a mnogi su odmah pomislili da između njih sada sevaju varnice. Tokom njihovog ogovaranja Sneže, Mili je zanimalo kakvo ima mišljenje o njemu i… »
Kuka i moli produkciju da ga odvedu! Miljana Kulić uplašena za zdravlje sina Željka! Evo šta mu se dešava
Kurir 21.11.2019
MIjana Kulić preplašena je za zdravstveno stanje sina Željka! Naime, Kulićeva se obratila produkciji i zatražila da ga odvedu kod lekara. "Željko je primio vakcinu pre 4-5 dana, uplašila sam se, sad mu je zapušen nosić i kašlje. Ako može da dođe… »
Vesti dana »

Guranje sa žandarmerijom u Zaječaru: Skupština grada usvojila dnevni red, a potom je proglašena pauza (video)
Blic pre 8 minutajoš 26 povezanih

Detalji požara u Batajnici Goreo objekat u blizini vrtića (foto+video)
Alo pre 1 satjoš 25 povezanih