Повезане вести
Гавриловић: Одбрана донела победу против Жалгириса
Дневник 22.11.2019
КАУНАС: Тренер кошаркаша Црвене звезде Андрија Гавриловић, после победе против Жалхириса у Каунасу 61:69, изјавио је да је пресудила добра одбрана. "Одбрана је била пресудна, после прве четвртине смо схватили да увек морамо да се… »
Гавриловић: Одбрана је била пресудна, срећан сам због играча
Вечерње новости 21.11.2019
Рекао сам играчима да, ако одржимо тај ниво одбране, и ако их будемо притискали на шуту за три, да можемо да дођемо до успеха - каже тренер Звезде. Пронашла је Звезда светлост из тунела пораза. Лошу серију су прекинули у Каунасу… »
"Срећан сам због играча који су издржали све: Ово!" Гавриловић задовољан представом Звезде
Спортал блиц 21.11.2019
Тренер Црвене звезде Андрија Гавриловић задовољан је због изузетно важне победе свог тима, који је прекинуо низ пораза и забележио треће славље у Евролиги. Црвено-бели су одиграли одлично у одбрани, зауставили шут домаћина… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана