Povezane vesti
Neće biti nove 1948.
Politika 22.11.2019
Za ambasadora Rusije Aleksandra Bocan-Harčenka imao sam samo jedno pitanje – „Zašto?” – Uveren sam da Vladimir Putin o ovakvim stvarima nije bio obavešten, rekao je Aleksandar Vučić. Mi smo kao zemlja suočeni već dugi niz godina sa izrazito… »
Vučić: Imao sam samo jedno pitanje za ambasadora Bocan Harčenka
SEEbiz 22.11.2019
BEOGRAD - Imao sam samo jedno pitanje danas za ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan Harčenka: „Zašto?", rekao je sinoć predsednik Srbije Alekandar Vučić posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Sednica je sazvana povodom afere koju je… »
Vučić o aferi "ruski špijun": Potpukovnika Vojske Srbije sa snimka naše službe pratile su još 2012.
Blic 21.11.2019
Mi smo kao zemlja suočeni sa izuzetno ofanzivnim delovanjem stranih službi u Srbiji. Brojne agencije drugih zemalja ovde sprovode obaveštajna delovanja, rekao je predsednik Aleksandar Vučić večeras nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost… »
Vesti dana »
Protest na Slaviji protekao mirno: Najglasnija tišina do sad za 15 stradalih u Novom Sadu
Danas pre 34 minutajoš 54 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 1 satjoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine: Veliki studentski protest u Beogradu
BBC News pre 46 minutajoš 19 povezanih