Povezane vesti
Godišnje u BiH umre 5.000 ljudi od zagađenja vazduha: Industrija osnovni problem
Telegraf 22.11.2019
U Zenici prošle godine 124 dana zabeleženo prekoračenje vrednosti koncentracije otrovnih gasova. U Bosni i Hercegovini, posebno u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Banjaluci, godišnje umre 5.000 ljudi zbog zagađenja vazduha, pokazuju podaci objavljeni u… »
Od zagađenja vazduha u BiH godišnje umre 5.000 ljudi
RTV 22.11.2019
SARAJEVO - U Bosni i Hercegovini, posebno u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Banjaluci, godišnje umre 5.000 ljudi zbog zagađenja vazduha, pokazuju podaci objavljeni u poslednjem izveštaju "Zagađenje vazduha i zdravlje ljudi: Slučaj zapadnog Balkana". Odeljenje… »
Od zagađenja vazduha u BiH godišnje umre 5.000 ljudi
Večernje novosti 22.11.2019
Odeljenje za životnu sredinu UN zaključilo je da stanovnici zapadnog Balkana u proseku gube 1,3 godine života zbog zagađenja. U Bosni i Hercegovini, posebno u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Banjaluci, godišnje umre 5.000 ljudi zbog zagađenja vazduha, pokazuju… »
Vesti dana »
Kada stiže novi toplotni talas: Očekavana temperatura preko 40 stepeni
Vreme pre 1 satjoš 13 povezanih
Zemljotres jačine 6,1 stepen po Rihteru pogodio Indoneziju, nema upozorenja na cunami
RTV pre 31 minutajoš 15 povezanih
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 31 minutajoš 68 povezanih
Danas sednica Socijalno-ekonomskog saveta o povećanju minimalne zarade
Serbian News Media pre 46 minutajoš 14 povezanih