Povezane vesti

Kokoškov: Reprezentacija je bila veći san od NBA

Kokoškov: Reprezentacija je bila veći san od NBA

N1 Info 22.11.2019
Igor Kokoškov, srpski trener koji je dve decenije gradio svoje ime u NBA, sada će imati priliku da vodi nacionalni tim Srbije, što je kako kaže, najveća moguća čast za njega. U izjavi koju je na Tviter postavio njegov tim Sakramento, Kokoškov… »
Posle ove izjave, Kokoškova ćete još više voleti! Kingsi sve snimili!

Posle ove izjave, Kokoškova ćete još više voleti! Kingsi sve snimili!

Sportske.net 22.11.2019
Prelep uvod u ono što sledi naredne godine. Posle više od dva meseca iščekivanja, reprezentacija Srbije dobila je novog selektora, Igora Kokoškova. Postavljalo se pitanje da li će on moći da uklopi svoje obaveze u Sakramento Kingsima, sa radom u… »
Mnogi sanjaju NBA, ja sam klupu Srbije – Kokoškov: Velika je čast predstavljati svoju državu!

Mnogi sanjaju NBA, ja sam klupu Srbije – Kokoškov: Velika je čast predstavljati svoju državu!

Hot sport 22.11.2019
Igor Kokoškov je novi selektor Srbije, novi selektor govorio je o ispunjenju svog sna, kao i o tome šta nosi rad za Srbiju. Podsetimo, Igor Kokoškov je nasledio Aleksandra Đorđevića na klupi ‘Orlova’. – Čast je predstavljati svoju državu… »
Kokoškov se otvorio amerima: Novi selektor Srbije otkrio kako je ostvario san, ali i zašto su "orlovi" malo drugačiji

Kokoškov se otvorio amerima: Novi selektor Srbije otkrio kako je ostvario san, ali i zašto su "orlovi" malo drugačiji

Sportal blic 22.11.2019
je samo nekoliko dana nakon što je imenovan za selektora Srbije govorio američkim medijima o novom koraku u karijeri. On se osvrnuo na sopstveni trenerski razvoj i govorio o tome koliko mu ovo znači. - Čast je pretpostavljati sopstvenu zemlju, svoju… »

Vesti dana »