Povezane vesti
Protesti širom Latinske Amerike, građani se pobunili i u Kolumbiji
N1 Info 22.11.2019
Širom Latinske Amerike protesti građana i često surovi odgovor vojske i policije. Iako su razlozi za bunt, kao i političke okolnosti, različiti građani smatraju svoje vlade odgovornim za rastuće siromaštvo, korupciju i manjak ljudskih prava. Posle Čilea… »
Kolumbijski predsednik: Čuo sam zahteve demonstranata
Novi magazin 22.11.2019
Kolumbijski predsednik Ivan Duke suočen s ogromnim protestima u svojoj zemlji rekao je da je čuo zahteve demonstranata ali nije prihvatio direktan dijalog koji su tražili organizatori protesta. "Danas su Kolumbijci govorili. Mi ih slušamo. Socijalni… »
Kolumbijski predsednik: Čuo sam zahteve demonstranata
Slobodna Evropa 22.11.2019
Kolumbijski predsednik Ivan Duke suočen s ogromnim protestima u svojoj zemlji rekao je da je čuo zahteve demonstranata ali nije prihvatio direktan dijalog koji su tražili organizatori protesta. "Danas su Kolumbijci govorili. Mi ih slušamo. Socijalni… »
Vesti dana »

Upozorenje RHMZ: Sutra u Srbiji nestabilno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
Nedeljnik pre 50 minutajoš 24 povezane

Šteta! Kraj za milicu na svetskom prvenstvu! Srpska atletičarka podbacila u Tokiju
Kurir pre 20 minutajoš 34 povezane

Rektor Đokić: Zbog rastuće represije vlasti neće biti svečane akademije povodom Dana Univerziteta
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih