Povezane vesti
Protesti širom Latinske Amerike, građani se pobunili i u Kolumbiji
N1 Info 22.11.2019
Širom Latinske Amerike protesti građana i često surovi odgovor vojske i policije. Iako su razlozi za bunt, kao i političke okolnosti, različiti građani smatraju svoje vlade odgovornim za rastuće siromaštvo, korupciju i manjak ljudskih prava. Posle Čilea… »
Kolumbijski predsednik: Čuo sam zahteve demonstranata
Novi magazin 22.11.2019
Kolumbijski predsednik Ivan Duke suočen s ogromnim protestima u svojoj zemlji rekao je da je čuo zahteve demonstranata ali nije prihvatio direktan dijalog koji su tražili organizatori protesta. "Danas su Kolumbijci govorili. Mi ih slušamo. Socijalni… »
Kolumbijski predsednik: Čuo sam zahteve demonstranata
Slobodna Evropa 22.11.2019
Kolumbijski predsednik Ivan Duke suočen s ogromnim protestima u svojoj zemlji rekao je da je čuo zahteve demonstranata ali nije prihvatio direktan dijalog koji su tražili organizatori protesta. "Danas su Kolumbijci govorili. Mi ih slušamo. Socijalni… »
Vesti dana »
Zapadna Srbija ostaje bez vode: Proglašena vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Nova pre 19 minutajoš 37 povezanih
I stari i novi tramvaji iskaču iz šina u Beogradu: Struka upozorava na niz mogućih razloga
N1 Info pre 14 minutajoš 117 povezanih
Novosađani u martu imali platu veću od 140.000 dinara, barem prema statistici
Radio 021 pre 3 satajoš 32 povezane
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
Cena zlata nastavlja da raste: Ovu su prognoze za narednih pet godina, očekuje se brutalan skok
Kurir pre 4 satijoš 32 povezane