Повезане вести
Ово је човек који је данас упао у школу у Великој Плани и запуцао (фото)
Мондо 22.11.2019
Министарство просвете саопштило је да је, према њиховим сазнањима, у средњој економско-угоститељској школи у Великој Плани стање стабилно и да напада�� није ученик или родитељ и нема везе са образовним системом… »
Храбри професор се рвао са наоружаним мушкарцем у паланачкој школи: Деца су била таоци и вриштала су
Телеграф 22.11.2019
Реч је професору Славољубу Стојановићу. Помахниталог Горана Т. из села Доња Ливадица код Велике Плане, који је ушао у Економско-угоститељску школу "Вук Караџић" у том граду и из аутоматске пушке отворио ватру, зауставио је… »
Талачка криза могла и крваво да заврши: Скочио на лудака са пушком, а онда је запраштало! Ево како је знао за напад!
Курир 22.11.2019
Драма Горан Тодоровић упао у Економско-угоститељску школу наоружан аутоматском пушком и експлозивом и двадесетак минута држао заточен цео разред. Горан Тодоровић (46) из села Ливадице ухапшен је јуче јер је с „калашњиковим“ и… »
Професор који је савладао нападача: Ухватио сам га за цев и кундак, бацио на под
Н1 Инфо 22.11.2019
Професор физичког васпитања, Салвољуб Стојадиновић, који је савладао мушкарца који је упао у средњу економско-угосититељску школу "Вук Караџић" у Великој Плани, испричао је за Н1 да су га ученици позвали мобилни телефоном и… »
Пуцњава у школи у Великој Плани, нападача савладао професор
Н1 Инфо 22.11.2019
Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Г. Т. (46) из околине Велике Плане, осумњиченог да је упао у Средњу економско-угосититељску школу "Вук Караџић" у Великој Плани и испалио два хица из… »
Храбри професор који је савладао нападача: Ухватио сам га за цев и кундак, бацио на под
Радио 021 22.11.2019
Професор физичког васпитања, Салвољуб Стојадиновић, који је савладао мушкарца који је упао у средњу економско-угосититељску школу "Вук Караџић" у Великој Плани, испричао је за Н1 да су га ученици позвали мобилни телефоном и… »
Наставник који је савладао нападача: Права срећа да смо реаговали на време
Дневник 22.11.2019
ВЕЛИКА ПЛАНА: Наставник физичког васпитања Славољуб Стојадиновић, који је данас успео да савлада непознатог мушкарца који је са аутоматском пушком и бомбама упао на час у средњој школи у Великој Плани, рекао је да је још у… »
"Деца су на безбедном, али су истраумирана": Директорка школе објашњава како је мушкарац наоружан до зуба успео да уђе у школу…
Блиц 22.11.2019
Након што су рафали одјекнули учионицом Економско-угоститељске школе у Великој Плани, када је Горан Т. (46) упао насред часа и запуцао из аутоматске пушке, огласила се и директорка Александра Илић, рекавши да срећом нико није… »
Огласило се Министарство просвете након инцидента у школи у Великој Плани: Професор повредио руку
Телеграф 22.11.2019
- Непознати мушкарац ушао је у учионицу током шестог часа и причао неповезано, након чега је извадио аутоматску пушку и држао је на грудима, а испод прслука је имао још неко оружје - наводи се у саопштењу надлежног министарства… »
Могао да дигне школу у ваздух?! Ево шта је све полиција пронашла код Горана Т, нападача из школе у Великој Плани! (фото +…
Вечерње новости 22.11.2019
И даље траје увиђај, контрадиверзионе јединице Министарства унутрашњих послова прегледају школу. У ЕКОНОМСКО - угоститељској школи Вук Караџић у Великој Плани данас се одиграла права драма, а трагедија је избегнута… »
Ово је Славољуб, суперпрофесор из плане: Ексклузивно за Курир открио како се борио са до зуба наоружаним мушкарцем
Курир 22.11.2019
У Економско-угоститељској школи "Вук Караџић" у Великој Плани данас се одиграла права драма! Мушкарац Г.Т. (46) упао је у ову средњу школу и испалио два хица из аутоматске пушке у плафон. Он је након тога и ухапшен. У овој… »
Упао са пушком у средњу школу у Великој Плани
Данас 22.11.2019
Мушкарац средњих година пре око сат времена улетео је са пушком на школски час у учионицу средње Економске школе у Великој Плани. МУП је саопштио да је нападач Г. Т. (1973) из околине Велике Плане ухапшен. Он је испалио два… »
Пуцњава у школи у Великој Плани, нападача савладао професор
Данас 22.11.2019
Мушкарац средњих година пре око сат времена улетео је са пушком и торбом пуном експлозивних направа на школски час у учионицу средње Економске школе у Великој Плани, сазнаје РТС. Како би спречио пуцњаву, наставник је у ушао у… »
"Чуо сам децу како вриште и одмах сам одјурио тамо": Професор херој за "Блиц" испричао како је разоружао мушкарца који је…
Блиц 22.11.2019
Чуо сам децу како вриште из учионице и одмах сам одјурио тамо. Мушкарац је стајао наоружан усред учионице. Овим речима за "Блиц" препричава драму Славољуб Стојадиновић, професор физичког који је спречио већи ужас у средњој… »
Детаљи драме у великој плани Почео сам да причам са њим, у једном тренутку је окренуо главу и ја сам скочио на пушку! Ово је…
Вечерње новости 22.11.2019
Избегнута трагедија у Економско- угоститељској школи Вук Караџић. СЛАВОЉУБ Стојадиновић је професор из Велике Плане који је спречио трагедију неслућених размера! Само захваљујући његовој храбрости и присебности, у Економско-… »
Вести дана »
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 1 сатјош 18 повезаних
Вучић данас на радној вечери у Бриселу, има предлог за Фон дер Лајен и Кошту
Блиц пре 36 минутајош 13 повезаних
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 1 сатјош 11 повезаних
СРБИЈУ ЧЕКА ЛЕДЕНО ЈУТРО И СУНЧАН ДАН: Магла у котлинама, на планинама право пролеће!
Глас југа пре 1 сатјош 11 повезаних