Povezane vesti
Trump: Kineska vojska nije djelovala u Hong Kongu na moj zahtjev
Al Jazeera 22.11.2019
Trump rekao da bi bez njega Hong Kong bio sravnjen za 14 minuta, jer Kina ima milion vojnika na položajima. Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da kineska vojska nije djelovala kako bi suzbila prodemokratske proteste u Hong Kongu jedino zato… »
Tramp: Zbog mene Kina nije reagovala u Hongkongu
Dnevnik 22.11.2019
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp tvrdi da je "on" razlog zašto Kina nije preduzela korake na suzbijanju prodemoktratskih demonstracija u Hongkongu. Tramp je rekao da je zamolio svog "prijatelja" kineskog predsednika Si Đinpinga da ne šalje… »
Tramp tvrdi da bi bez njegove intervencije Hongkong bio uništen za 14 minuta
N1 Info 22.11.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da kineska vojska nije intervenisala protiv demonstranata u Hongkongu jedino zbog toga što je on to zatražio od kineskog kolege Si Đinpinga. "Bez mene, Hongkong bi bio uništen za 14 minuta. On (Si… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 32 minutajoš 28 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 4 satijoš 14 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 2 satajoš 48 povezanih