Povezane vesti
Savo Milošević besan kao ris: Prvi put me sramota što sam trener Partizana
Mozzart sport 22.11.2019
„Ljut sam na igrače, imamo 30 puta skuplji tim od Javora“, kaže trener crno-belih. Navijači zadovoljni, a trener – besan!? Savo Milošević je kao ris ušao u svlačionicu Partizana posle najubedljivije pobede u sezoni. Iako je njegov tim… »
Savo Milošević šokirao: Sramota me je što sam trener ove ekipe, 30 puta smo skuplji od Javora, pojedinci će me dobro…
Hot sport 22.11.2019
Partizan je rezultatski demolirao Javor 6:2, a trener Partizana Savo Milošević bio je ljut posle meča. On je istakao da je Partizan utakmicu dobio samo zato što je 30 puta skuplji tim od Javora i da ga je danas bila sramota što je trener ovog tima… »
Savo posle 6:2 šokirao: "Sramota me je što sam trener ove ekipe, pojedinci će me dobro čuti!"
Sportske.net 22.11.2019
Iznenadio je Milošević izjavom nakon meča. Potpuno je neverovatno šta je Savo Milošević rekao nakon utakmice. Partizan je savladao Javor sa 6:2, a Milošević je bio ljut na svoje igrače. On je rekao da ekipa nije bila na zadovoljavajućem nivou… »
Milošević: Prvi put me sramota što sam trener ove ekipe
Sportski žurnal 22.11.2019
Partizan je u Humskoj sa 6:2 pobedio Javor, Umar Sadik postigao het-trik. Savo Milošević, trener Partizana, uprkos ubedljivoj pobedi nad Javorom (6:2) bio je izuzetno nezadovoljan: - Poprilično sam ljut na pulene, dobili samo samo zahvaljujući… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 3 satajoš 8 povezanih
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 4 satijoš 1 povezana