Povezane vesti

Partizan dao šest, ali Savo besni: Sramota me je što sam trener ove ekipe!

Partizan dao šest, ali Savo besni: Sramota me je što sam trener ove ekipe!

Mondo 22.11.2019
Trener Partizana je i pored ubedljive pobede bio izuzetno nezadovoljan partijom svog tima. Trener Partizana je i pored ubedljive pobede bio izuzetno nezadovoljan partijom svog tima. Partizan je protiv Javora iz Ivanjice u prvom meču posle reprezentativne… »
"Ako ponavljate isto, onda ste glupi": Savo za Telegraf objasnio razloge besa, pa citirao Ajnštajna

"Ako ponavljate isto, onda ste glupi": Savo za Telegraf objasnio razloge besa, pa citirao Ajnštajna

Telegraf 22.11.2019
- Ja ću sve da sabiram, decembar je blizu - istakao je trener crno-belih za Telegraf. Fudbaleri Partizana i Javora odigrali su meč 17. kola Superlige završen ubedljivom pobedom crno-belih od čak 6:2, posle koje je Savo Milošević iskazao svoje veliko… »
Prvi put me je sramota što sam trener Partizana: Milošević besneo posle ubedljive pobede

Prvi put me je sramota što sam trener Partizana: Milošević besneo posle ubedljive pobede

Telegraf 22.11.2019
Mi smo danas dobili utakmicu samo zahvaljujući individualnom kvalitetu, što je i logično zato što imamo 30 puta skuplji tim od Javora - istakao je Milošević. Fudbaleri Partizana i Javora odigrali su meč 17. kola Superlige završen ubedljivom pobedom… »

Vesti dana »