Povezane vesti
Pomorac iz Zrenjanina stigao u Srbiju: Bilo je strašno
Dnevnik 23.11.2019
BEOGRAD: Aleksandar Tereki iz Zrenjanina, državljanina Srbije koji je bio na brodu prilikom napada pirata u Gvinejskom zalivu, stigao je danas u Beograd letom iz Frankfurta. Bilo je strašno. Sada sam dobro. Spasao sam se. Idemo kući, rekao je za… »
Preokret: Zrenjaninac Aleksandar, kojeg su bili oteli pirati, vraća se kući!
Telegraf 23.11.2019
Među članovima posade bili su i državljani Južne Afrike, Filipina i Кameruna. Aleksandar Terek iz Zrenjanina, jedan od državljanina Srbije koji je bio na brodu prilikom napada pirata u Gvinejskom zalivu, vraća se kući, saznaje RTS. Кako saznaje… »
Pomorac jači od sudbine: Aleksandar je uspeo dva puta da se spasi sigurne smrti, kao da ima 9 života!
Kurir 23.11.2019
Aleksandar Terek iz Zrenjanina, koji je uspeo da se spase od gusarskog napada, pre nekoliko godina se u poslednji čas izvukao s broda koji je nestao u moru. Bilo je strašno! Nismo se nadali da će nas iko oteti, a kamoli pirati! Napali su nas, pucalo se… »
Hrabri pomorac iz Zrenjanina za RTV: Uspeo sam da izbegnem otmičare i sa kolegama povratim kontrolu nad brodom
RTV 23.11.2019
BEOGRAD, ZRENJANIN - Prilikom napada pirata kod Gvinejskog zaliva na napadnutom brodu se nalazio se i mornar iz Zrenjanina, za koga se prvo verovalo da je otet, a zatim je javljena vest da je mornar uspeo da pobegne sa broda. Aleksandar Terek tokom… »
"Još uvek je to sve oko mene, sada moram da se odmorim": Aleksandar Terek konačno stigao kući u zagrljaj porodice (video)
Večernje novosti 23.11.2019
Bila je nezgodna situacija. Niko to nije očekivao, rekao je Terek. Pomorac Aleksandar Terek je stigao kući u Zrenjanin i sada će konačno da se odmori u zagrljaju ćerkice Laure, sina Davida i supruge Andrijane. - Bila je nezgodna situacija. Niko to nije… »
Aleksandar Tereki o piratskoj otmici: Pokupio sam deo posade i preuzeo kontrolu nad brodom
Radio 021 23.11.2019
Zrenjaninac Aleksandar Tereki koji je bio na brodu prilikom napada pirata u Gvinejskom zalivu, vratio se kući. Dopisniku RTS-a iz Zrenjanina je rekao da je "pokupio deo posade i preuzeo kontrolu nad brodom". Aleksandar Tereki je bio na brodu prilikom… »
Srpski mornar sa broda koji su napali pirati: Spasao sam se, bilo je strašno
N1 Info 23.11.2019
Aleksandar Terek iz Zrenjanina, državljanin Srbije koji je bio na brodu prilikom napada pirata u Gvinejskom zalivu, vratio se kući u Zrenjanin. Spasao sam se! Bilo je strašno, ali sada sam dobro, rekao je kratko za "Blic" Aleksandar Terek po sletanju na… »
Zrenjaninac koji je bio na napadnutom brodu stigao u Beograd
Radio 021 23.11.2019
Aleksandar Terek iz Zrenjanina, državljanin Srbije koji je bio na brodu koji su napali pirati u Gvinejskom zalivu, stigao je u Beograd. "Bilo je strašno. Sada sam dobro. Spasao sam se. Idemo kući", rekao je Terek novinarima, po dolasku na aerodrom Nikola… »
Potvrđeno, državljanin Srbije među otetim mornarima (VIDEO)
Prva 23.11.2019
Među sedam mornara koje su pirati oteli u Gvinejskom zalivu, nalazi se i jedan državljanin Srbije, saopštilo je u subotu Ministarstvo spoljnih poslova. "Od vlasti Ekvatorijalne Gvineje zvanično smo obavešteni da se među sedam mornara koje su pirati oteli… »
RTS: Zrenjaninac koga su oteli pirati u Gvinejskom zalivu na sigurnom, vraća se u Srbiju
Blic 23.11.2019
Aleksandar Tereki iz Zrenjanina, državljanin Srbije koji je bio na brodu prilikom napada pirata u Gvinejskom zalivu, vraća se kući. Ovu informaciju, prenosi RTS, pozivajući se na Terekijevu porodicu. On je, sa još nekoliko mornara, bio na brodu prilikom… »
Državljanin Srbije među mornarima otetim u Gvinejskom zalivu
RTS 23.11.2019
Među sedam mornara koje su pirati oteli u Gvinejskom zalivu nalazi se i jedan državljanin Republike Srbije, saznaje RTS u Ministarstvu spoljnih poslova. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić naložio je Ambasadi Republike Srbije u Angoli, koja je na… »
Vesti dana »

Nove cene goriva u Srbiji: dizel i benzin pojeftinili za po dva dinara do 24. oktobra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima: „Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo“
Nova pre 1 satjoš 3 povezane

(Video): "Niko ne zna gde je!" Samo par sati pred ubistvo Filipa Ivanovića novinarka "Blica" analizirala njegov slučaj na Blic TV
Blic pre 18 minutajoš 85 povezanih

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 1 satjoš 3 povezane

Hit reakcija kebine bivše snajke! Igor na očevom koncertu najavio svadbu sa novom devojkom, Sofija Dacić odmah reagovala i to javno (foto)
Kurir pre 48 minutajoš 15 povezanih