Повезане вести
Поморац из Зрењанина стигао у Србију: Било је страшно
Дневник 23.11.2019
БЕОГРАД: Александар Тереки из Зрењанина, држављанина Србије који је био на броду приликом напада пирата у Гвинејском заливу, стигао је данас у Београд летом из Франкфурта. Било је страшно. Сада сам добро. Спасао сам се. Идемо… »
Преокрет: Зрењанинац Александар, којег су били отели пирати, враћа се кући!
Телеграф 23.11.2019
Међу члановима посаде били су и држављани Јужне Африке, Филипина и Камеруна. Александар Терек из Зрењанина, један од држављанина Србије који је био на броду приликом напада пирата у Гвинејском заливу, враћа се кући, сазнаје… »
Поморац јачи од судбине: Александар је успео два пута да се спаси сигурне смрти, као да има 9 живота!
Курир 23.11.2019
Александар Терек из Зрењанина, који је успео да се спасе од гусарског напада, пре неколико година се у последњи час извукао с брода који је нестао у мору. Било је страшно! Нисмо се надали да ће нас ико отети, а камоли пирати… »
Храбри поморац из Зрењанина за РТВ: Успео сам да избегнем отмичаре и са колегама повратим контролу над бродом
РТВ 23.11.2019
БЕОГРАД, ЗРЕЊАНИН - Приликом напада пирата код Гвинејског залива на нападнутом броду се налазио се и морнар из Зрењанина, за кога се прво веровало да је отет, а затим је јављена вест да је морнар успео да побегне са брода… »
"Још увек је то све око мене, сада морам да се одморим": Александар Терек коначно стигао кући у загрљај породице (видео)
Вечерње новости 23.11.2019
Била је незгодна ситуација. Нико то није очекивао, рекао је Терек. Поморац Александар Терек је стигао кући у Зрењанин и сада ће коначно да се одмори у загрљају ћеркице Лауре, сина Давида и супруге Андријане. - Била је незгодна… »
Александар Тереки о пиратској отмици: Покупио сам део посаде и преузео контролу над бродом
Радио 021 23.11.2019
Зрењанинац Александар Тереки који је био на броду приликом напада пирата у Гвинејском заливу, вратио се кући. Дописнику РТС-а из Зрењанина је рекао да је "покупио део посаде и преузео контролу над бродом". Александар Тереки је… »
Српски морнар са брода који су напали пирати: Спасао сам се, било је страшно
Н1 Инфо 23.11.2019
Александар Терек из Зрењанина, држављанин Србије који је био на броду приликом напада пирата у Гвинејском заливу, вратио се кући у Зрењанин. Спасао сам се! Било је страшно, али сада сам добро, рекао је кратко за "Блиц"… »
Зрењанинац који је био на нападнутом броду стигао у Београд
Радио 021 23.11.2019
Александар Терек из Зрењанина, држављанин Србије који је био на броду који су напали пирати у Гвинејском заливу, стигао је у Београд. "Било је страшно. Сада сам добро. Спасао сам се. Идемо кући", рекао је Терек новинарима, по… »
Потврђено, држављанин Србије међу отетим морнарима (ВИДЕО)
Прва 23.11.2019
Међу седам морнара које су пирати отели у Гвинејском заливу, налази се и један држављанин Србије, саопштило је у суботу Министарство спољних послова. "Од власти Екваторијалне Гвинеје званично смо обавештени да се међу седам… »
РТС: Зрењанинац кога су отели пирати у Гвинејском заливу на сигурном, враћа се у Србију
Блиц 23.11.2019
Александар Тереки из Зрењанина, држављанин Србије који је био на броду приликом напада пирата у Гвинејском заливу, враћа се кући. Ову информацију, преноси РТС, позивајући се на Терекијеву породицу. Он је, са још неколико… »
Држављанин Србије међу морнарима отетим у Гвинејском заливу
РТС 23.11.2019
Међу седам морнара које су пирати отели у Гвинејском заливу налази се и један држављанин Републике Србије, сазнаје РТС у Министарству спољних послова. Министар спољних послова Ивица Дачић наложио је Амбасади Републике Србије у… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 6 сатијош 1 повезана