Povezane vesti

Pomorac iz Zrenjanina stigao u Srbiju: Bilo je strašno

Pomorac iz Zrenjanina stigao u Srbiju: Bilo je strašno

Dnevnik 23.11.2019
BEOGRAD: Aleksandar Tereki iz Zrenjanina, državljanina Srbije koji je bio na brodu prilikom napada pirata u Gvinejskom zalivu, stigao je danas u Beograd letom iz Frankfurta. Bilo je strašno. Sada sam dobro. Spasao sam se. Idemo kući, rekao je za… »
Preokret: Zrenjaninac Aleksandar, kojeg su bili oteli pirati, vraća se kući!

Preokret: Zrenjaninac Aleksandar, kojeg su bili oteli pirati, vraća se kući!

Telegraf 23.11.2019
Među članovima posade bili su i državljani Južne Afrike, Filipina i Кameruna. Aleksandar Terek iz Zrenjanina, jedan od državljanina Srbije koji je bio na brodu prilikom napada pirata u Gvinejskom zalivu, vraća se kući, saznaje RTS. Кako saznaje… »
Pomorac jači od sudbine: Aleksandar je uspeo dva puta da se spasi sigurne smrti, kao da ima 9 života!

Pomorac jači od sudbine: Aleksandar je uspeo dva puta da se spasi sigurne smrti, kao da ima 9 života!

Kurir 23.11.2019
Aleksandar Terek iz Zrenjanina, koji je uspeo da se spase od gusarskog napada, pre nekoliko godina se u poslednji čas izvukao s broda koji je nestao u moru. Bilo je strašno! Nismo se nadali da će nas iko oteti, a kamoli pirati! Napali su nas, pucalo se… »
Hrabri pomorac iz Zrenjanina za RTV: Uspeo sam da izbegnem otmičare i sa kolegama povratim kontrolu nad brodom

Hrabri pomorac iz Zrenjanina za RTV: Uspeo sam da izbegnem otmičare i sa kolegama povratim kontrolu nad brodom

RTV 23.11.2019
BEOGRAD, ZRENJANIN - Prilikom napada pirata kod Gvinejskog zaliva na napadnutom brodu se nalazio se i mornar iz Zrenjanina, za koga se prvo verovalo da je otet, a zatim je javljena vest da je mornar uspeo da pobegne sa broda. Aleksandar Terek tokom… »
"Još uvek je to sve oko mene, sada moram da se odmorim": Aleksandar Terek konačno stigao kući u zagrljaj porodice (video)

"Još uvek je to sve oko mene, sada moram da se odmorim": Aleksandar Terek konačno stigao kući u zagrljaj porodice (video)

Večernje novosti 23.11.2019
Bila je nezgodna situacija. Niko to nije očekivao, rekao je Terek. Pomorac Aleksandar Terek je stigao kući u Zrenjanin i sada će konačno da se odmori u zagrljaju ćerkice Laure, sina Davida i supruge Andrijane. - Bila je nezgodna situacija. Niko to… »
Aleksandar Tereki o piratskoj otmici: Pokupio sam deo posade i preuzeo kontrolu nad brodom

Aleksandar Tereki o piratskoj otmici: Pokupio sam deo posade i preuzeo kontrolu nad brodom

Radio 021 23.11.2019
Zrenjaninac Aleksandar Tereki koji je bio na brodu prilikom napada pirata u Gvinejskom zalivu, vratio se kući. Dopisniku RTS-a iz Zrenjanina je rekao da je "pokupio deo posade i preuzeo kontrolu nad brodom". Aleksandar Tereki je bio na brodu prilikom… »
Srpski mornar sa broda koji su napali pirati: Spasao sam se, bilo je strašno

Srpski mornar sa broda koji su napali pirati: Spasao sam se, bilo je strašno

N1 Info 23.11.2019
Aleksandar Terek iz Zrenjanina, državljanin Srbije koji je bio na brodu prilikom napada pirata u Gvinejskom zalivu, vratio se kući u Zrenjanin. Spasao sam se! Bilo je strašno, ali sada sam dobro, rekao je kratko za "Blic" Aleksandar Terek po sletanju… »
Zrenjaninac koji je bio na napadnutom brodu stigao u Beograd

Zrenjaninac koji je bio na napadnutom brodu stigao u Beograd

Radio 021 23.11.2019
Aleksandar Terek iz Zrenjanina, državljanin Srbije koji je bio na brodu koji su napali pirati u Gvinejskom zalivu, stigao je u Beograd. "Bilo je strašno. Sada sam dobro. Spasao sam se. Idemo kući", rekao je Terek novinarima, po dolasku na aerodrom… »
Potvrđeno, državljanin Srbije među otetim mornarima (VIDEO)

Potvrđeno, državljanin Srbije među otetim mornarima (VIDEO)

Prva 23.11.2019
Među sedam mornara koje su pirati oteli u Gvinejskom zalivu, nalazi se i jedan državljanin Srbije, saopštilo je u subotu Ministarstvo spoljnih poslova. "Od vlasti Ekvatorijalne Gvineje zvanično smo obavešteni da se među sedam mornara koje su pirati… »
RTS: Zrenjaninac koga su oteli pirati u Gvinejskom zalivu na sigurnom, vraća se u Srbiju

RTS: Zrenjaninac koga su oteli pirati u Gvinejskom zalivu na sigurnom, vraća se u Srbiju

Blic 23.11.2019
Aleksandar Tereki iz Zrenjanina, državljanin Srbije koji je bio na brodu prilikom napada pirata u Gvinejskom zalivu, vraća se kući. Ovu informaciju, prenosi RTS, pozivajući se na Terekijevu porodicu. On je, sa još nekoliko mornara, bio na brodu… »
Državljanin Srbije među mornarima otetim u Gvinejskom zalivu

Državljanin Srbije među mornarima otetim u Gvinejskom zalivu

RTS 23.11.2019
Među sedam mornara koje su pirati oteli u Gvinejskom zalivu nalazi se i jedan državljanin Republike Srbije, saznaje RTS u Ministarstvu spoljnih poslova. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić naložio je Ambasadi Republike Srbije u Angoli, koja je na… »

Vesti dana »