Povezane vesti

Kanada prvi finalista Dejvis kupa

Kanada prvi finalista Dejvis kupa

Mozzart sport 23.11.2019
Rusi pali na isti način na koji su prošli Srbiju. Nijanse su odlučile da Rusija pobedi Srbiju u četvrtfinalu Dejvis kupa, nijanse su odlučile da Kanada pobedi Rusiju u polufinalu. Kako došlo, tako otišlo za Baćuške, koje su ostale bez snage u… »
Dejvis kup - Nova drama, Rusima se desilo ono što su juče oni uradili nama!

Dejvis kup - Nova drama, Rusima se desilo ono što su juče oni uradili nama!

Sportske.net 23.11.2019
Reprezentacija Rusije propustila veliku priliku za ulazak u finale. Prvi finalista novog Dejvis kupa je reprezentacija Kanade, koja je danas u Madridu savladala Rusiju u polufinalu sa 2:1 u pobedama. Rusi su, kao i juče protiv Srbije, poveli pobedom… »
Kanada pobedila Rusiju i plasirala se u finale Dejvis kupa

Kanada pobedila Rusiju i plasirala se u finale Dejvis kupa

Dnevnik 23.11.2019
Muška teniska reprezentacija Kanade plasirala se u finale Dejvis kupa, pošto je posle velike borbe pobedila Rusiju – 2:1. Odlučujući bod Kanađanima doneo je dubl Vasek Pospišil/Denis Šapovalov koji je nakon drame i tri seta pobedio Karena… »
Đoković potpuno slomljen! Novak nije imao strpljenja za novinare i završio konferenciju sa dve rečenice!

Đoković potpuno slomljen! Novak nije imao strpljenja za novinare i završio konferenciju sa dve rečenice!

Sportal blic 23.11.2019
Proslavljeni srpski teniser je veoma teško podneo eliminaciju teniske reprezentacije Srbije u četvrtfinalu Dejvis kup turnira u Madridu. Rusija je izbacila Srbiju, sve je rešeno dubl duelom Rubljov - Hačanov protiv Troickog i Đokovića, a drugi reket… »
Đoković: Šta sam rekao Troickom, to je privatno! Umoran sam i treba mi odmor!

Đoković: Šta sam rekao Troickom, to je privatno! Umoran sam i treba mi odmor!

Hot sport 23.11.2019
Nije uspela teniska reprezentacija Srbije da se plasira u polufinale Dejvis kupa u Madridu, a nakon toga mnoge stvari postale su jasnije. Srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki imali su tri meč lopte, ipak, Rubljev i Hačanov uspeli su da… »
Nervozni Novak, šta je poručio Troickom nakon eliminacije od Rusa?

Nervozni Novak, šta je poručio Troickom nakon eliminacije od Rusa?

Sportske.net 23.11.2019
Srbin nije bio raspoložen za priču. Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Dejvis kupa u Madridu pošto je eliminisana od Rusije. Imao je dubl Đoković - Troicki čak tri meč lopte, ali su Rubljen i Hačanov preokrenuli u… »
Emotivni Janko: Ne izvinjavajte se, vi ste moja braća

Emotivni Janko: Ne izvinjavajte se, vi ste moja braća

N1 Info 23.11.2019
U petak su Novak Đoković i Viktor Troicki izgubili od Karena Hačanova i Andreja Rubljova 2:1 u odlučujućem meču četvrtfinala Dejvis kupa, a nakon eliminacije Srbije jasno je da je poslednji turnir u karijeri odigrao nekada osmi igrač planete Janko… »
Dejvis kup Da li je Nadal dovoljan španskoj armadi?

Dejvis kup Da li je Nadal dovoljan španskoj armadi?

Mozzart sport 23.11.2019
Danas u Madridu mečevi polufinala: od 10.30 Rusija - Kanada, a od 17.30 Španija - Velika Britanija. Subota je, šesti je dan finalnog takmičenja u Dejvis kupu, a ujedno i pretposlednji dan teniske sezone koja se juče završila više-manje tragično za… »
“Kraj zlatne generacije”: Srpski teniseri u suzama posle teškog poraza - Tipsarević ih ohrabrivao (video)

“Kraj zlatne generacije”: Srpski teniseri u suzama posle teškog poraza - Tipsarević ih ohrabrivao (video)

Večernje novosti 22.11.2019
Bog mi je jednom dao da budem heroj, sada mi je to oduzeo, izneverio sam tim - rekao je Viktor. Nije sve u pobedama i porazima, nikome nije lako - priča Zimonjić. Znalo se još pred početak finalnog turnira Dejvis kupa da će to biti poslednji mečevi… »

Vesti dana »