Povezane vesti
Kanada prvi finalista Dejvis kupa
Mozzart sport 23.11.2019
Rusi pali na isti način na koji su prošli Srbiju. Nijanse su odlučile da Rusija pobedi Srbiju u četvrtfinalu Dejvis kupa, nijanse su odlučile da Kanada pobedi Rusiju u polufinalu. Kako došlo, tako otišlo za Baćuške, koje su ostale bez snage u… »
Dejvis kup - Nova drama, Rusima se desilo ono što su juče oni uradili nama!
Sportske.net 23.11.2019
Reprezentacija Rusije propustila veliku priliku za ulazak u finale. Prvi finalista novog Dejvis kupa je reprezentacija Kanade, koja je danas u Madridu savladala Rusiju u polufinalu sa 2:1 u pobedama. Rusi su, kao i juče protiv Srbije, poveli pobedom… »
Kanada pobedila Rusiju i plasirala se u finale Dejvis kupa
Dnevnik 23.11.2019
Muška teniska reprezentacija Kanade plasirala se u finale Dejvis kupa, pošto je posle velike borbe pobedila Rusiju – 2:1. Odlučujući bod Kanađanima doneo je dubl Vasek Pospišil/Denis Šapovalov koji je nakon drame i tri seta pobedio Karena… »
Đoković potpuno slomljen! Novak nije imao strpljenja za novinare i završio konferenciju sa dve rečenice!
Sportal blic 23.11.2019
Proslavljeni srpski teniser je veoma teško podneo eliminaciju teniske reprezentacije Srbije u četvrtfinalu Dejvis kup turnira u Madridu. Rusija je izbacila Srbiju, sve je rešeno dubl duelom Rubljov - Hačanov protiv Troickog i Đokovića, a drugi reket… »
Đoković: Šta sam rekao Troickom, to je privatno! Umoran sam i treba mi odmor!
Hot sport 23.11.2019
Nije uspela teniska reprezentacija Srbije da se plasira u polufinale Dejvis kupa u Madridu, a nakon toga mnoge stvari postale su jasnije. Srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki imali su tri meč lopte, ipak, Rubljev i Hačanov uspeli su da… »
Nervozni Novak, šta je poručio Troickom nakon eliminacije od Rusa?
Sportske.net 23.11.2019
Srbin nije bio raspoložen za priču. Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Dejvis kupa u Madridu pošto je eliminisana od Rusije. Imao je dubl Đoković - Troicki čak tri meč lopte, ali su Rubljen i Hačanov preokrenuli u… »
Emotivni Janko: Ne izvinjavajte se, vi ste moja braća
N1 Info 23.11.2019
U petak su Novak Đoković i Viktor Troicki izgubili od Karena Hačanova i Andreja Rubljova 2:1 u odlučujućem meču četvrtfinala Dejvis kupa, a nakon eliminacije Srbije jasno je da je poslednji turnir u karijeri odigrao nekada osmi igrač planete Janko… »
Dejvis kup Da li je Nadal dovoljan španskoj armadi?
Mozzart sport 23.11.2019
Danas u Madridu mečevi polufinala: od 10.30 Rusija - Kanada, a od 17.30 Španija - Velika Britanija. Subota je, šesti je dan finalnog takmičenja u Dejvis kupu, a ujedno i pretposlednji dan teniske sezone koja se juče završila više-manje tragično za… »
“Kraj zlatne generacije”: Srpski teniseri u suzama posle teškog poraza - Tipsarević ih ohrabrivao (video)
Večernje novosti 22.11.2019
Bog mi je jednom dao da budem heroj, sada mi je to oduzeo, izneverio sam tim - rekao je Viktor. Nije sve u pobedama i porazima, nikome nije lako - priča Zimonjić. Znalo se još pred početak finalnog turnira Dejvis kupa da će to biti poslednji mečevi… »
Vesti dana »
I Srpsko lekarsko društvo uz studente: Podrška u borbi za bolje društvo stigla od onih koje smatraju uzorima
Novi magazin pre 55 minutajoš 66 povezanih
I Bajern se pridružio Zvezdi, Lučić sve bolji, Asvelov treći poraz u nizu
Sportske.net pre 37 minutajoš 25 povezanih
Pismo koje je uzdrmalo OKS: „Ne zanimaju nas Đokice, Zeke i Bože“
Sport klub pre 8 satijoš 6 povezanih
London, Madrid i Dablin odbili plan o preseljeu Palestinaca; Kairo upozorava Vašington: Rizikujete mirovni sporazum sa Izraelom
RTS pre 39 minutajoš 49 povezanih
Podnet optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad na studente FDU
RTS pre 5 satijoš 23 povezane