Повезане вести

Канада први финалиста Дејвис купа

Канада први финалиста Дејвис купа

Моззарт спорт 23.11.2019
Руси пали на исти начин на који су прошли Србију. Нијансе су одлучиле да Русија победи Србију у четвртфиналу Дејвис купа, нијансе су одлучиле да Канада победи Русију у полуфиналу. Како дошло, тако отишло за Баћушке, које су… »
Дејвис куп - Нова драма, Русима се десило оно што су јуче они урадили нама!

Дејвис куп - Нова драма, Русима се десило оно што су јуче они урадили нама!

Спортске.нет 23.11.2019
Репрезентација Русије пропустила велику прилику за улазак у финале. Први финалиста новог Дејвис купа је репрезентација Канаде, која је данас у Мадриду савладала Русију у полуфиналу са 2:1 у победама. Руси су, као и јуче против… »
Канада победила Русију и пласирала се у финале Дејвис купа

Канада победила Русију и пласирала се у финале Дејвис купа

Дневник 23.11.2019
Мушка тениска репрезентација Канаде пласирала се у финале Дејвис купа, пошто је после велике борбе победила Русију – 2:1. Одлучујући бод Канађанима донео је дубл Васек Поспишил/Денис Шаповалов који је након драме и три сета… »
Ђоковић потпуно сломљен! Новак није имао стрпљења за новинаре и завршио конференцију са две реченице!

Ђоковић потпуно сломљен! Новак није имао стрпљења за новинаре и завршио конференцију са две реченице!

Спортал блиц 23.11.2019
Прослављени српски тенисер је веома тешко поднео елиминацију тениске репрезентације Србије у четвртфиналу Дејвис куп турнира у Мадриду. Русија је избацила Србију, све је решено дубл дуелом Рубљов - Хачанов против Троицког и… »
Ђоковић: Шта сам рекао Троицком, то је приватно! Уморан сам и треба ми одмор!

Ђоковић: Шта сам рекао Троицком, то је приватно! Уморан сам и треба ми одмор!

Хот спорт 23.11.2019
Није успела тениска репрезентација Србије да се пласира у полуфинале Дејвис купа у Мадриду, а након тога многе ствари постале су јасније. Српски тенисери Новак Ђоковић и Виктор Троицки имали су три меч лопте, ипак, Рубљев и… »
Нервозни Новак, шта је поручио Троицком након елиминације од Руса?

Нервозни Новак, шта је поручио Троицком након елиминације од Руса?

Спортске.нет 23.11.2019
Србин није био расположен за причу. Тениска репрезентација Србије није успела да се пласира у полуфинале Дејвис купа у Мадриду пошто је елиминисана од Русије. Имао је дубл Ђоковић - Троицки чак три меч лопте, али су Рубљен и… »
Емотивни Јанко: Не извињавајте се, ви сте моја браћа

Емотивни Јанко: Не извињавајте се, ви сте моја браћа

Н1 Инфо 23.11.2019
У петак су Новак Ђоковић и Виктор Троицки изгубили од Карена Хачанова и Андреја Рубљова 2:1 у одлучујућем мечу четвртфинала Дејвис купа, а након елиминације Србије јасно је да је последњи турнир у каријери одиграо некада осми… »
Дејвис куп Да ли је Надал довољан шпанској армади?

Дејвис куп Да ли је Надал довољан шпанској армади?

Моззарт спорт 23.11.2019
Данас у Мадриду мечеви полуфинала: од 10.30 Русија - Канада, а од 17.30 Шпанија - Велика Британија. Субота је, шести је дан финалног такмичења у Дејвис купу, а уједно и претпоследњи дан тениске сезоне која се јуче завршила… »
“Крај златне генерације”: Српски тенисери у сузама после тешког пораза - Типсаревић их охрабривао (видео)

“Крај златне генерације”: Српски тенисери у сузама после тешког пораза - Типсаревић их охрабривао (видео)

Вечерње новости 22.11.2019
Бог ми је једном дао да будем херој, сада ми је то одузео, изневерио сам тим - рекао је Виктор. Није све у победама и поразима, никоме није лако - прича Зимоњић. Знало се још пред почетак финалног турнира Дејвис купа да ће то… »

Вести дана »