Повезане вести
Канада први финалиста Дејвис купа
Моззарт спорт 23.11.2019
Руси пали на исти начин на који су прошли Србију. Нијансе су одлучиле да Русија победи Србију у четвртфиналу Дејвис купа, нијансе су одлучиле да Канада победи Русију у полуфиналу. Како дошло, тако отишло за Баћушке, које су… »
Дејвис куп - Нова драма, Русима се десило оно што су јуче они урадили нама!
Спортске.нет 23.11.2019
Репрезентација Русије пропустила велику прилику за улазак у финале. Први финалиста новог Дејвис купа је репрезентација Канаде, која је данас у Мадриду савладала Русију у полуфиналу са 2:1 у победама. Руси су, као и јуче против… »
Канада победила Русију и пласирала се у финале Дејвис купа
Дневник 23.11.2019
Мушка тениска репрезентација Канаде пласирала се у финале Дејвис купа, пошто је после велике борбе победила Русију – 2:1. Одлучујући бод Канађанима донео је дубл Васек Поспишил/Денис Шаповалов који је након драме и три сета… »
Ђоковић потпуно сломљен! Новак није имао стрпљења за новинаре и завршио конференцију са две реченице!
Спортал блиц 23.11.2019
Прослављени српски тенисер је веома тешко поднео елиминацију тениске репрезентације Србије у четвртфиналу Дејвис куп турнира у Мадриду. Русија је избацила Србију, све је решено дубл дуелом Рубљов - Хачанов против Троицког и… »
Ђоковић: Шта сам рекао Троицком, то је приватно! Уморан сам и треба ми одмор!
Хот спорт 23.11.2019
Није успела тениска репрезентација Србије да се пласира у полуфинале Дејвис купа у Мадриду, а након тога многе ствари постале су јасније. Српски тенисери Новак Ђоковић и Виктор Троицки имали су три меч лопте, ипак, Рубљев и… »
Нервозни Новак, шта је поручио Троицком након елиминације од Руса?
Спортске.нет 23.11.2019
Србин није био расположен за причу. Тениска репрезентација Србије није успела да се пласира у полуфинале Дејвис купа у Мадриду пошто је елиминисана од Русије. Имао је дубл Ђоковић - Троицки чак три меч лопте, али су Рубљен и… »
Емотивни Јанко: Не извињавајте се, ви сте моја браћа
Н1 Инфо 23.11.2019
У петак су Новак Ђоковић и Виктор Троицки изгубили од Карена Хачанова и Андреја Рубљова 2:1 у одлучујућем мечу четвртфинала Дејвис купа, а након елиминације Србије јасно је да је последњи турнир у каријери одиграо некада осми… »
Дејвис куп Да ли је Надал довољан шпанској армади?
Моззарт спорт 23.11.2019
Данас у Мадриду мечеви полуфинала: од 10.30 Русија - Канада, а од 17.30 Шпанија - Велика Британија. Субота је, шести је дан финалног такмичења у Дејвис купу, а уједно и претпоследњи дан тениске сезоне која се јуче завршила… »
“Крај златне генерације”: Српски тенисери у сузама после тешког пораза - Типсаревић их охрабривао (видео)
Вечерње новости 22.11.2019
Бог ми је једном дао да будем херој, сада ми је то одузео, изневерио сам тим - рекао је Виктор. Није све у победама и поразима, никоме није лако - прича Зимоњић. Знало се још пред почетак финалног турнира Дејвис купа да ће то… »
Вести дана »
Миленковић искрено о Пауновићу и припреми за Енглеску, верује у чудо: „Конекција између играча је увек јака…“
Нова пре 2 сатајош 31 повезана
Протест испред НишТВ због интервјуа с министром просвете, али њега није било, разговор био снимљен
Радио сто плус пре 2 сатајош 36 повезаних
Демократе скупиле потписе за објаву свих докумената о Џефрију Епстину и његовим везама са моћницима
Еуроневс пре 24 сатајош 28 повезаних
Вучић о одласку Хрке у болницу: Важно да је прихватила и добила терапију, враћа се испред Скупштине Србије
Еуроневс пре 1 сатјош 20 повезаних