Povezane vesti

Vučević: Najveća želja da Novi Sad ne bude palanačka sredina

Dnevnik 23.11.2019
NOVI SAD: Novi Sad želi da postane „zelena prestonica Evrope“, kao Ljubljana, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na panelu gradonačelnika, u okviru Regionalnog foruma mladih lidera u Novom Sadu. Tri najvažnije stvari, po mom… »
Vučević: Najveća želja mi je da Novi Sad ne postane palanačka sredina

Vučević: Najveća želja mi je da Novi Sad ne postane palanačka sredina

Kurir 23.11.2019
U okviru četvrtog Regionalnog foruma mladih lidera, koji se održava u Novom Sadu u subotu i nedelju, 23. i 24. novembra, organizovan je panel gradonačelnika u čijem radu su uzeli učešće gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i gradonačelnik… »
Vučević: Najveća mi je želja da Novi Sad ne bude palanačka sredina

Vučević: Najveća mi je želja da Novi Sad ne bude palanačka sredina

Blic 23.11.2019
Novi Sad želi da postane „zelena prestonica Evrope“, kao Ljubljana, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na panelu gradonačelnika, u okviru Regionalnog foruma mladih lidera, na kojem je govorio zajedno sa gradonačelnikom Ljubljane… »
Vučević:Najveća želja da Novi Sad ne bude palanačka sredina

Vučević:Najveća želja da Novi Sad ne bude palanačka sredina

Studio B 23.11.2019
Novi Sad želi da postane „zelena prestonica Evrope“, kao Ljubljana, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na panelu gradonačelnika, u okviru Regionalnog foruma mladih lidera u Novom Sadu. „Tri najvažnije stvari, po mom mišljenju… »

RTV 23.11.2019
NOVI SAD - Novi Sad želi da postane „zelena prestonica Evrope“, kao Ljubljana, rekao je danas gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na panelu gradonačelnika, u okviru Regionalnog foruma mladih lidera u Novom Sadu. "Tri najvažnije stvari, po… »

Vesti dana »