Povezane vesti
"Spasao sam se, bilo je strašno": Aleksandar Terek stigao u Beograd
Večernje novosti 23.11.2019
Aleksandra je na beogradskom aerodromu čekala supruga Andrijana Pataki Terek. U Beograd je stigao iz Frankfurta. - Bilo je strašno. Sada sam dobro. Spasao sam se. Idemo kući - rekao je sa osmehom na licu za "Novosti", Aleksandar Terek, po sletanju na… »
"Spasao sam se, bilo je strašno": Zrenjaninac nakon upada pirata na njegov brod stigao u Beograd (video)
Blic 23.11.2019
Spasao sam se! Bilo je strašno, ali sada sam dobro, rekao je kratko za "Blic" Aleksandar Terek, Srbin koji je bio na brodu na koji su upali pirati i oteli deo posade. Kako je kratko rekao, on je piratima uspeo da pobegne. - Bilo je strašno, ali… »
Prve fotografije Aleksandra Tereka sa beogradskog aerodroma: Osmeh i jak zagrljaj samo za suprugu (foto)
Večernje novosti 23.11.2019
Kada je ugledao suprugu odmah se nasmejao. Ni teške torbe koje je nosio nisu mu smetale da jako zagrli svoju ženu. Pomorac Aleksandar Terek se vratio u Srbiju i na sigurnom je. Čovek sa devet života je i ovog puta izbegao da bude plen piratima… »
Aleksandar koji je umakao piratima za kurir: Bilo je strašno, pucalo se na sve strane, ali ja sam srećom uspeo! Video
Kurir 23.11.2019
BEOGRAD - Bilo je strašno! Uspeo sam da pobegnem. Pucalo se na sve strane, ali ja sam na svu sreću uspeo da pobegnem! Dobro sam sada i idem da vidim svoju porodicu i da zajedno sumiramo utiske - izjavio je Aleksandar Terek po sletanju u Beograd… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 2 satajoš 1 povezana