Повезане вести

"Спасао сам се, било је страшно": Александар Терек стигао у Београд

"Спасао сам се, било је страшно": Александар Терек стигао у Београд

Вечерње новости 23.11.2019
Александра је на београдском аеродрому чекала супруга Андријана Патаки Терек. У Београд је стигао из Франкфурта. - Било је страшно. Сада сам добро. Спасао сам се. Идемо кући - рекао је са осмехом на лицу за "Новости", Александар… »
"Спасао сам се, било је страшно": Зрењанинац након упада пирата на његов брод стигао у Београд (видео)

"Спасао сам се, било је страшно": Зрењанинац након упада пирата на његов брод стигао у Београд (видео)

Блиц 23.11.2019
Спасао сам се! Било је страшно, али сада сам добро, рекао је кратко за "Блиц" Александар Терек, Србин који је био на броду на који су упали пирати и отели део посаде. Како је кратко рекао, он је пиратима успео да побегне. - Било… »
Прве фотографије Александра Терека са београдског аеродрома: Осмех и јак загрљај само за супругу (фото)

Прве фотографије Александра Терека са београдског аеродрома: Осмех и јак загрљај само за супругу (фото)

Вечерње новости 23.11.2019
Када је угледао супругу одмах се насмејао. Ни тешке торбе које је носио нису му сметале да јако загрли своју жену. Поморац Александар Терек се вратио у Србију и на сигурном је. Човек са девет живота је и овог пута избегао да буде… »
Александар који је умакао пиратима за курир: Било је страшно, пуцало се на све стране, али ја сам срећом успео! Видео

Александар који је умакао пиратима за курир: Било је страшно, пуцало се на све стране, али ја сам срећом успео! Видео

Курир 23.11.2019
БЕОГРАД - Било је страшно! Успео сам да побегнем. Пуцало се на све стране, али ја сам на сву срећу успео да побегнем! Добро сам сада и идем да видим своју породицу и да заједно сумирамо утиске - изјавио је Александар Терек по… »

Вести дана »