Повезане вести
Вучић: Жао ми је Малог, шта ћу му ја, говорио сам му да поцепа докторат
Данас 23.11.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је одлука о докторату министра Синише Малог донета под „политичко-физичким“ притиском, али да се он „не клања политикатским одлукама“ и да му је најважније што Мали „одлично… »
Плагијат чека епилог: Хоће ли Синиша Мали и професори ФОН-а сносити одговорност
Н1 Инфо 23.11.2019
Синиша Мали мораће да плати и политичку цену, рекао је председник Србије Александар Вучић, коментаришући одлуку Одбора за професионалну етику Београдског универзитета о плагираном докторату министра финансија. То је политичка… »
Вучић: Мали мора да плати и политичку цену
Н1 Инфо 23.11.2019
Председник Александар Вучић је на конференцији за новинаре у Новом Саду, говорећи о случају доктората министра финансија, истакао да "Синиша Мали мора да плати и политичку цену", као и да ће "видети све како и шта у будућности"… »
Вучић: Жао ми је Синише, давно сам му саветовао да поцепа докторат
Мондо 23.11.2019
Председник Србије Александар Вучић коментаришући докторат министра финансија Синише Малог рекао је да није било "страшног притиска на Ректорат" такве одлуке о докторату не би било. Председник Србије Александар Вучић коментаришући… »
Гаће: Верујем да је Малом тешко, али грешку треба признати
Н1 Инфо 23.11.2019
Главна и одговорна уредница Новог магазина Надежда Гаће оценила је у Новом дану да верује да је министру финансија Синиши Малом тешко, али да је "у елементу демократије заиста суштинска слобода, направити грешку, али је и… »
Испитати одговорност ментора Синише Малог
Данас 23.11.2019
Саговорници Данаса са Београдског универзитета сагласни да министар није једини крив за неакадемско понашање при писању доктората Одговорност за неакадемско понашање приликом израде докторске дисертације Синише Малог треба да… »
Вести дана »

„Нема основа да уђу у Пету гимназију, то само показује страх режима“: Припадници озлоглашене ЈЗО сада постали и школски полицајци
Нова пре 1 сатјош 40 повезаних

„Корацима сећања“: Студенти за Данас поручују да ће из целе Србије кренути ка Новом Саду
Данас пре 58 минутајош 20 повезаних