Повезане вести

Препорођени Умар Садик објаснио зашто је дошао у Партизан!

Препорођени Умар Садик објаснио зашто је дошао у Партизан!

Спортске.нет 23.11.2019
Дан после свог хет-трика против Јавор Матиса, нападач Партизана истакао колико је напредаовао од доласка међу црно-беле. Нигеријски фудбалер Умар Садик рекао је данас рекао је данас да га је Партизан препородио и истакао да све… »
Постаћу играч у Партизану: Садик сија од задовољства после првог хет-трика у професионалној каријери

Постаћу играч у Партизану: Садик сија од задовољства после првог хет-трика у професионалној каријери

Вечерње новости 23.11.2019
Знам да некада учинак није сто посто у односу на број шанси, али и то ће се поправити временом. Мене је Партизан препородио и све му дугујем – каже нападач црно-белих. БРОЈКЕ му нису биле савезник на почетку сезоне, мучио се Умар… »
Умар Садик и тимски и гол-играч: Партизан ме препородио, дошао сам овде да постанем фудбалер

Умар Садик и тимски и гол-играч: Партизан ме препородио, дошао сам овде да постанем фудбалер

Моззарт спорт 23.11.2019
И добро му иде... Таквих месец дана никад није имао у каријери. Пет првенствевних утакмица одиграо је Умар Садик у последње четири седмице и на њима остварио учинак каквим ретко ко у српском фудбалу може да се похвали. Пет… »
Умар Садик: Партизан ме је препородио

Умар Садик: Партизан ме је препородио

Мондо 23.11.2019
Хет-трик Умара Садика против Јавора и пробој на врх лествице стрелаца Суперлиге. Хет-трик Умара Садика против Јавора и пробој на врх лествице стрелаца Суперлиге. Умар Садик је дошао у Партизан минулог лета. Високи нападач из… »

Вести дана »