Povezane vesti
Preporođeni Umar Sadik objasnio zašto je došao u Partizan!
Sportske.net 23.11.2019
Dan posle svog het-trika protiv Javor Matisa, napadač Partizana istakao koliko je napredaovao od dolaska među crno-bele. Nigerijski fudbaler Umar Sadik rekao je danas rekao je danas da ga je Partizan preporodio i istakao da sve duguje crno-belima. "Kad… »
Postaću igrač u Partizanu: Sadik sija od zadovoljstva posle prvog het-trika u profesionalnoj karijeri
Večernje novosti 23.11.2019
Znam da nekada učinak nije sto posto u odnosu na broj šansi, ali i to će se popraviti vremenom. Mene je Partizan preporodio i sve mu dugujem – kaže napadač crno-belih. BROJKE mu nisu bile saveznik na početku sezone, mučio se Umar Sadik sa… »
Umar Sadik i timski i gol-igrač: Partizan me preporodio, došao sam ovde da postanem fudbaler
Mozzart sport 23.11.2019
I dobro mu ide... Takvih mesec dana nikad nije imao u karijeri. Pet prvenstvevnih utakmica odigrao je Umar Sadik u poslednje četiri sedmice i na njima ostvario učinak kakvim retko ko u srpskom fudbalu može da se pohvali. Pet golova je dao, šest… »
Umar Sadik: Partizan me je preporodio
Mondo 23.11.2019
Het-trik Umara Sadika protiv Javora i proboj na vrh lestvice strelaca Superlige. Het-trik Umara Sadika protiv Javora i proboj na vrh lestvice strelaca Superlige. Umar Sadik je došao u Partizan minulog leta. Visoki napadač iz Nigerije je dobijao i… »
Vesti dana »
Za vikend do 35 centimetara snega! Oglasio se RHMZ: Ovo je detaljna prognoza za naredne dane, evo gde će se najviše zabeleti
Blic pre 29 minutajoš 11 povezanih
Napadnuta Rusija, ukrajinci udarili tokom noći! Pogođeno veliko skladište nafte u Rostovskoj oblasti! Ogroman crni dim i dalje kulja! (foto/video)
Kurir pre 10 minutajoš 4 povezane
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
Radio 021 pre 5 minutajoš 4 povezane
Nastavljaju se žestoki napadi Izraela: Najmanje 21 Palestinac poginuo u udarima širom Gaze
Kurir pre 59 minutajoš 5 povezanih