Povezane vesti
Ambasador: Cilj SAD-a je da ohrabri dijalog Kosova i Srbije
Al Jazeera 24.11.2019
Novi američki ambasador u Beogradu Anthony Godfrey kaže da je iinteres Washingtona da Zapadni Balkan bude mjesto stabilnosti i prosperiteta. Cilj Amerike je da ohrabri dijalog između Srbije i Kosova i ukaže na to koliko bi ljudi u regiji imali koristi od… »
Ambasador SAD u Srbiji: Cilj nam je da se ohrabri dijalog Beograda i Prištine
Slobodna Evropa 24.11.2019
Novi ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri (Anthony Godfrey), izjavio je da je cilj Amerike da ohrabri dijalog između Beograda i Prištine i da ukaže na to koliko bi ljudi u regionu imali koristi od toga da se nađe rešenje. "Moj zadatak je popravim odnose… »
Godfri: SAD žele Balkan gde se poštuju granice i demokratske vrednosti
N1 Info 24.11.2019
Novi ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Entoni Godfri izjavio je da je cilj Amerike da ohrabri dijalog između Beograda i Prištine i ukaže na to koliko bi ljudi u regionu imali koristi od toga da se nađe rešenje za kosovski problem. "Moj… »
Cilj Amerike je da ohrabri dijalog Beograda i Prištine: Entoni Godfri o svojoj misiji na Balkanu
Telegraf 24.11.2019
Interes Amerike je da Zapadni Balkan postane mesto stabilnosti i prosperiteta - izjavio je ambasador SAD u Beogradu. Novi američki ambasador Entoni Godfri kaže da je cilj Amerike da ohrabri dijalog Beograda i Prištine i ukaže na to koliko bi ljudi u… »
Godfri: Cilj Amerike da ohrabri dijalog Beograda i Prištine
Dnevnik 24.11.2019
BEOGRAD: Cilj Amerike je da ohrabri dijalog između Beograda i Prištine i ukaže na to koliko bi ljudi u regionu imali koristi od toga da se nađe rešenje za kosovski problem, izjavio je novi američki ambasador Entoni Godfri. Moj zadatak je da popravim… »
Vesti dana »
Sijarto: Danas sa Rubiom o samitu u Budimpešti; Ne priznajemo MKS, Putin neće biti uhapšen
Sputnik pre 8 minutajoš 56 povezanih
Đurić razgovarao sa predsedavajućim Saveta bezbednosti UN ruskim ambasadorom Nebenzjom
Radio sto plus pre 33 minutajoš 16 povezanih
Zatreslo se balkansko tlo! Zemljotres jačine 4,2 stepena pogodio ovu državu
Alo pre 28 minutajoš 15 povezanih