Povezane vesti

Njujork tajms savetuje kako provesti 36 sati u Beogradu

Politika 24.11.2019
NjUJORK – Bogata srpska kuhinja i raznovrsni klubovi i kafići samo su polazna tačka za boravak u ovom gradu na Balkanu gde istorija čeka iza svakog ćoška, piše u tekstu američkog „Njujork tajmsa” o Beogradu. Dok turisti preplavljuju evropske… »

Kako po preporuci „Njujork tajmsa“ provesti 36 sati u Beogradu

RTS 24.11.2019
„Njujork tajms“ je u reportaži o Beogradu, posetiocima nakadašnjeg glavnog grada Jugoslavije preporučio muzeje i klubove. Osim toga, za 36 sati, u gradu, „u kojem je istorija na svakom koraku“, nezaobilazna je šetnja Kalemegdanom a degustacija… »

Njujork tajms: Kako provesti 36 sati u Beogradu

RTV 24.11.2019
NJUJORK - Bogata srpska kuhinja i raznovrsni klubovi i kafići samo su polazna tačka za boravak u ovom gradu na Balkanu gde istorija čeka iza svakog ćoška, piše u tekstu američkog "Njujork tajmsa" o Beogradu. Dok turisti preplavljuju evropske… »

"Njujork Tajms" o Beogradu: Zabavna i predusretljiva metropola na Balkanu

Mondo 24.11.2019
Bogata srpska kuhinja i raznovrsni klubovi i kafići samo su polazna tačka za boravak u ovom gradu na Balkanu gde istorija čeka iza svakog ćoška, piše u tekstu američkog "Njujork tajmsa" o Beogradu. Bogata srpska kuhinja i raznovrsni klubovi i… »

Njujork tajms: Šta sve možeš za 36 sati u Beogradu

BizLife 24.11.2019
Foto: Pixabay Bogata srpska kuhinja i raznovrsni klubovi i kafići samo su polazna tačka za boravak u ovom gradu na Balkanu gde istorija čeka iza svakog ćoška, piše u tekstu Njujork tajmsa o Beogradu. Dok turisti preplavljuju evropske gradove kao… »

Njujork tajms: Kako provesti 36 sati u Beogradu

Dnevnik 24.11.2019
NjUJORK: Bogata srpska kuhinja i raznovrsni klubovi i kafići samo su polazna tačka za boravak u ovom gradu na Balkanu gde istorija čeka iza svakog ćoška, piše u tekstu američkog "Njujork tajmsa" o Beogradu. Dok turisti preplavljuju evropske gradove… »

Vesti dana »