Повезане вести

Пољска победила на "Дечјој песми Евровизије", Србија на 10. месту

Пољска победила на "Дечјој песми Евровизије", Србија на 10. месту

Н1 Инфо 24.11.2019
Победник овогодишње "Дечје песме Евровизије" је Пољска, која је била и домаћин такмичења. Представница Србије Дарија Врачевић заузела је 10. место. Представница Пољске, 12-годишња Вики Габор, победник је овогодишње "Дечје… »
Пољска поново победила на „Дечјој песми Евровизије“, Србија на 10. месту

Пољска поново победила на „Дечјој песми Евровизије“, Србија на 10. месту

РТС 24.11.2019
Победник „Дечје песме Евровизије“ је Пољска, која је била и домаћин такмичења. Представница Србије Дарија Врачевић заузела је 10. место. 18:32 - Погледајте победнички наступ представнице Пољске Вики Габор. 18:25 - Представница… »
Дарија Врачевић одушевила на Дечјој Евровизији: "у Пољској сам већ звезда, надам се најбољем"

Дарија Врачевић одушевила на Дечјој Евровизији: "у Пољској сам већ звезда, надам се најбољем"

Блиц 24.11.2019
Млада једанаестогодишња српска звезда, Дарија Врачевић, наступила је на Дечјој песми Евровизије и одушевила многе нумером “Подигни глас“ о катастрофама које погађају планету. Она се нада најбољем пласману и каже да сви показују… »
Дарија данас брани боје Србије

Дарија данас брани боје Србије

РТС 24.11.2019
Финале „Дечје песме Евровизије“ коначно је стигло, а данас ће се од 16.00 часова такмичити представници 19 земаља, а Србију ће представљати Дарија са песмом „Подигни глас“. У пољском граду Гљивице све је спремно за велико… »
"Послали су ми брдо порука, једва чекам да изађем на Сцену": Наша представница на Дечјој Евровизији открива реакције…

"Послали су ми брдо порука, једва чекам да изађем на Сцену": Наша представница на Дечјој Евровизији открива реакције…

Блиц 23.11.2019
Млада певачица отпутовала је за Пољску где представља Србију на Евросонгу, а за “Сцену” каже да ће славити цео дан уколико буде тријумфовала. Једанаестогодишња Дарија Врачевић отпутовала је за Пољску, где ће 24. новембра… »

Вести дана »