Повезане вести

Пораз кошаркаша Партизана у Подгорици од Будућности

Пораз кошаркаша Партизана у Подгорици од Будућности

Политика 24.11.2019
ПОДГОРИЦА – Кошаркаши Партизана изгубили су вечерас у Подгорици од екипе Будућности са 65:60 (19:12, 18:17,15:25, 14:8), у дербију 8. кола регионалне АБА лиге. Домаћи тим успео је да надокнади заостатак од осам поена, а у… »
Тринкијери: Видео сам нешто што судије нису...

Тринкијери: Видео сам нешто што судије нису...

Н1 Инфо 24.11.2019
Тренер Партизана Андреа Тринкијери био је као и увек миран и сталожен на прес конференцији после пораза од Будућности са 65:60. „Штета, баш штета. Имали смо лош проценат шута са дистанце, настојали смо да гурамо лопту под кош, ни… »
Тринкијери о бурној завршници у ‘морачи’: Нећу се испровоцирати! Видео сам нешто што они нису… (видео)

Тринкијери о бурној завршници у ‘морачи’: Нећу се испровоцирати! Видео сам нешто што они нису… (видео)

Хот спорт 24.11.2019
Тако је гласио одговор тренера Партизана на питање о суђењу у вечерашњем дербију АБА лиге против Будућности. Андреа Тринкијери је искључен после реакције на досуђен фаул у нападу Вилијаму Мозлију у моменту када је Маркус… »
Тринкијеријева прва реакција после искључења, зашто је Партизану терен био ''мали''?

Тринкијеријева прва реакција после искључења, зашто је Партизану терен био ''мали''?

Спортске.нет 24.11.2019
Шта је, по његовој оцени, вечерас пресудило, судијске одлуке, или нешто није штимало у игри Партизана? Партизан је у узбудљивој завршници вечерас у хали ''Морача'' у Подгорици поражен од Будућности са 65:60, а питање победника… »
Тринкијери: Претерао сам и судије су обавиле свој посао

Тринкијери: Претерао сам и судије су обавиле свој посао

Спортски журнал 24.11.2019
– Штета! Штета јер смо „спаковали” чврсту утакмицу. Није било доста – истакао је Тринкијери после меча у Подгорици. Пошто је последње 22 секунде испратио из свлачионице, Андреа Тринкијери, тренер Партизана, сео је пред новинаре… »
Тринкијери: Немам коментар о судијама!

Тринкијери: Немам коментар о судијама!

Мондо 24.11.2019
"Претерао сам, они су урадили свој посао... Није то одлучило", рекао је тренер црно-белих после меча у Подгорици. "Претерао сам, они су урадили свој посао... Није то одлучило", рекао је тренер црно-белих после меча у Подгорици… »
Гробари ‘грме’ на мрежама: Оружана судијска пљачка у Подгорици, позива се на реакцију! (твитови)

Гробари ‘грме’ на мрежама: Оружана судијска пљачка у Подгорици, позива се на реакцију! (твитови)

Хот спорт 24.11.2019
Реакције навијача Партизана биле су, у неку руку, очекиване. Партизан је у Подгорици вечерас доживео трећи пораз ове сезоне у АБА лиги. Тријумф је однела Будућност резултатом 65:60, али се пуно прашине подигло због ситуације из… »
''Гробари'' бесни на судије, али критике стижу и Тринкијерију и екипи! (ТВИТОВИ)

''Гробари'' бесни на судије, али критике стижу и Тринкијерију и екипи! (ТВИТОВИ)

Спортске.нет 24.11.2019
Бројне реакције навијача Партизана после вечерашњег пораза у Подгорици. Кошаркаши Партизана поклекли су вечерас у неизвесној завршници утакмице у Подгорици против Будућности (65:60), у дербију осмог кола АБА лиге. Биће сигурно… »
АБА лига: Фаул у нападу Мозлија све решио и ‘искључио’ Тринкијерија – још ће се причати о поразу Партизана у ‘Морачи’! (видео)…

АБА лига: Фаул у нападу Мозлија све решио и ‘искључио’ Тринкијерија – још ће се причати о поразу Партизана у ‘Морачи’! (видео)…

Хот спорт 24.11.2019
Кошаркаши Партизана поражени су у дербију осмог кола АБА лиге од Будућности у Подгорици резултатом 65:60. Партизан у последњих неколико сезона није имао пуно успеха у ‘Морачи’, а лошу традицију наставио је и у осмом колу текуће… »
Будућност победила Партизан

Будућност победила Партизан

Нови магазин 24.11.2019
Кошаркаши Будућности победили су вечерас на свом паркету Партизан са 65:60 (12:19, 17:18, 22:15, 14:8) у дерби утакмици осмог кола АБА лиге. Меч у дворани Морача донео је чврсту игру оба тима, али и лош проценат шута на обе… »
Будућности дерби против Партизана, Тринкијери искључен

Будућности дерби против Партизана, Тринкијери искључен

Н1 Инфо 24.11.2019
Велики дерби осмог кола АБА лиге оправдао је очекивања. Донео је сјајан меч трилер завршницу и победу Будућности против Партизана са 65:60. Најефикаснији у саставу Будућности били су Џастин Кобс са 14, Никола Ивановић са 12 и… »
Пораз Партизана: Судије решиле драму у Подгорици у корист Будућности

Пораз Партизана: Судије решиле драму у Подгорици у корист Будућности

Спортски журнал 24.11.2019
Партизан имао напад на 28 секунди пре краја, при вођству Будућности од 62:60. Судије тада свирале фаул Мозлију, уз техничку и искључење Тринкијерију. Будућност је после три минута игре водила са 8:6, али је Партизан тада… »

Вести дана »