Повезане вести
Пораз кошаркаша Партизана у Подгорици од Будућности
Политика 24.11.2019
ПОДГОРИЦА – Кошаркаши Партизана изгубили су вечерас у Подгорици од екипе Будућности са 65:60 (19:12, 18:17,15:25, 14:8), у дербију 8. кола регионалне АБА лиге. Домаћи тим успео је да надокнади заостатак од осам поена, а у… »
Тринкијери: Видео сам нешто што судије нису...
Н1 Инфо 24.11.2019
Тренер Партизана Андреа Тринкијери био је као и увек миран и сталожен на прес конференцији после пораза од Будућности са 65:60. „Штета, баш штета. Имали смо лош проценат шута са дистанце, настојали смо да гурамо лопту под кош, ни… »
Тринкијери о бурној завршници у ‘морачи’: Нећу се испровоцирати! Видео сам нешто што они нису… (видео)
Хот спорт 24.11.2019
Тако је гласио одговор тренера Партизана на питање о суђењу у вечерашњем дербију АБА лиге против Будућности. Андреа Тринкијери је искључен после реакције на досуђен фаул у нападу Вилијаму Мозлију у моменту када је Маркус… »
Тринкијеријева прва реакција после искључења, зашто је Партизану терен био ''мали''?
Спортске.нет 24.11.2019
Шта је, по његовој оцени, вечерас пресудило, судијске одлуке, или нешто није штимало у игри Партизана? Партизан је у узбудљивој завршници вечерас у хали ''Морача'' у Подгорици поражен од Будућности са 65:60, а питање победника… »
Тринкијери: Претерао сам и судије су обавиле свој посао
Спортски журнал 24.11.2019
– Штета! Штета јер смо „спаковали” чврсту утакмицу. Није било доста – истакао је Тринкијери после меча у Подгорици. Пошто је последње 22 секунде испратио из свлачионице, Андреа Тринкијери, тренер Партизана, сео је пред новинаре… »
Тринкијери: Немам коментар о судијама!
Мондо 24.11.2019
"Претерао сам, они су урадили свој посао... Није то одлучило", рекао је тренер црно-белих после меча у Подгорици. "Претерао сам, они су урадили свој посао... Није то одлучило", рекао је тренер црно-белих после меча у Подгорици… »
Гробари ‘грме’ на мрежама: Оружана судијска пљачка у Подгорици, позива се на реакцију! (твитови)
Хот спорт 24.11.2019
Реакције навијача Партизана биле су, у неку руку, очекиване. Партизан је у Подгорици вечерас доживео трећи пораз ове сезоне у АБА лиги. Тријумф је однела Будућност резултатом 65:60, али се пуно прашине подигло због ситуације из… »
''Гробари'' бесни на судије, али критике стижу и Тринкијерију и екипи! (ТВИТОВИ)
Спортске.нет 24.11.2019
Бројне реакције навијача Партизана после вечерашњег пораза у Подгорици. Кошаркаши Партизана поклекли су вечерас у неизвесној завршници утакмице у Подгорици против Будућности (65:60), у дербију осмог кола АБА лиге. Биће сигурно… »
АБА лига: Фаул у нападу Мозлија све решио и ‘искључио’ Тринкијерија – још ће се причати о поразу Партизана у ‘Морачи’! (видео)…
Хот спорт 24.11.2019
Кошаркаши Партизана поражени су у дербију осмог кола АБА лиге од Будућности у Подгорици резултатом 65:60. Партизан у последњих неколико сезона није имао пуно успеха у ‘Морачи’, а лошу традицију наставио је и у осмом колу текуће… »
Будућност победила Партизан
Нови магазин 24.11.2019
Кошаркаши Будућности победили су вечерас на свом паркету Партизан са 65:60 (12:19, 17:18, 22:15, 14:8) у дерби утакмици осмог кола АБА лиге. Меч у дворани Морача донео је чврсту игру оба тима, али и лош проценат шута на обе… »
Будућности дерби против Партизана, Тринкијери искључен
Н1 Инфо 24.11.2019
Велики дерби осмог кола АБА лиге оправдао је очекивања. Донео је сјајан меч трилер завршницу и победу Будућности против Партизана са 65:60. Најефикаснији у саставу Будућности били су Џастин Кобс са 14, Никола Ивановић са 12 и… »
Пораз Партизана: Судије решиле драму у Подгорици у корист Будућности
Спортски журнал 24.11.2019
Партизан имао напад на 28 секунди пре краја, при вођству Будућности од 62:60. Судије тада свирале фаул Мозлију, уз техничку и искључење Тринкијерију. Будућност је после три минута игре водила са 8:6, али је Партизан тада… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана