Povezane vesti

Poraz košarkaša Partizana u Podgorici od Budućnosti

Poraz košarkaša Partizana u Podgorici od Budućnosti

Politika 24.11.2019
PODGORICA – Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Podgorici od ekipe Budućnosti sa 65:60 (19:12, 18:17,15:25, 14:8), u derbiju 8. kola regionalne ABA lige. Domaći tim uspeo je da nadoknadi zaostatak od osam poena, a u neizvesnoj završnici… »
Trinkijeri: Video sam nešto što sudije nisu...

Trinkijeri: Video sam nešto što sudije nisu...

N1 Info 24.11.2019
Trener Partizana Andrea Trinkijeri bio je kao i uvek miran i staložen na pres konferenciji posle poraza od Budućnosti sa 65:60. „Šteta, baš šteta. Imali smo loš procenat šuta sa distance, nastojali smo da guramo loptu pod koš, ni tamo nismo… »
Trinkijerijeva prva reakcija posle isključenja, zašto je Partizanu teren bio ''mali''?

Trinkijerijeva prva reakcija posle isključenja, zašto je Partizanu teren bio ''mali''?

Sportske.net 24.11.2019
Šta je, po njegovoj oceni, večeras presudilo, sudijske odluke, ili nešto nije štimalo u igri Partizana? Partizan je u uzbudljivoj završnici večeras u hali ''Morača'' u Podgorici poražen od Budućnosti sa 65:60, a pitanje pobednika bilo je rešeno… »
Trinkijeri o burnoj završnici u ‘morači’: Neću se isprovocirati! Video sam nešto što oni nisu… (video)

Trinkijeri o burnoj završnici u ‘morači’: Neću se isprovocirati! Video sam nešto što oni nisu… (video)

Hot sport 24.11.2019
Tako je glasio odgovor trenera Partizana na pitanje o suđenju u večerašnjem derbiju ABA lige protiv Budućnosti. Andrea Trinkijeri je isključen posle reakcije na dosuđen faul u napadu Vilijamu Mozliju u momentu kada je Markus Pejdž dobio loptu i… »
Trinkijeri: Preterao sam i sudije su obavile svoj posao

Trinkijeri: Preterao sam i sudije su obavile svoj posao

Sportski žurnal 24.11.2019
– Šteta! Šteta jer smo „spakovali” čvrstu utakmicu. Nije bilo dosta – istakao je Trinkijeri posle meča u Podgorici. Pošto je poslednje 22 sekunde ispratio iz svlačionice, Andrea Trinkijeri, trener Partizana, seo je pred novinare. Dugo je… »
Trinkijeri: Nemam komentar o sudijama!

Trinkijeri: Nemam komentar o sudijama!

Mondo 24.11.2019
"Preterao sam, oni su uradili svoj posao... Nije to odlučilo", rekao je trener crno-belih posle meča u Podgorici. "Preterao sam, oni su uradili svoj posao... Nije to odlučilo", rekao je trener crno-belih posle meča u Podgorici. Posle duge, žestoke… »
ABA liga: Faul u napadu Mozlija sve rešio i ‘isključio’ Trinkijerija – još će se pričati o porazu Partizana u…

ABA liga: Faul u napadu Mozlija sve rešio i ‘isključio’ Trinkijerija – još će se pričati o porazu Partizana u…

Hot sport 24.11.2019
Košarkaši Partizana poraženi su u derbiju osmog kola ABA lige od Budućnosti u Podgorici rezultatom 65:60. Partizan u poslednjih nekoliko sezona nije imao puno uspeha u ‘Morači’, a lošu tradiciju nastavio je i u osmom kolu tekuće sezone. Iako su… »
''Grobari'' besni na sudije, ali kritike stižu i Trinkijeriju i ekipi! (TVITOVI)

''Grobari'' besni na sudije, ali kritike stižu i Trinkijeriju i ekipi! (TVITOVI)

Sportske.net 24.11.2019
Brojne reakcije navijača Partizana posle večerašnjeg poraza u Podgorici. Košarkaši Partizana poklekli su večeras u neizvesnoj završnici utakmice u Podgorici protiv Budućnosti (65:60), u derbiju osmog kola ABA lige. Biće sigurno polemike oko… »
Grobari ‘grme’ na mrežama: Oružana sudijska pljačka u Podgorici, poziva se na reakciju! (tvitovi)

Grobari ‘grme’ na mrežama: Oružana sudijska pljačka u Podgorici, poziva se na reakciju! (tvitovi)

Hot sport 24.11.2019
Reakcije navijača Partizana bile su, u neku ruku, očekivane. Partizan je u Podgorici večeras doživeo treći poraz ove sezone u ABA ligi. Trijumf je odnela Budućnost rezultatom 65:60, ali se puno prašine podiglo zbog situacije iz poslednjeg minuta… »
Budućnosti derbi protiv Partizana, Trinkijeri isključen

Budućnosti derbi protiv Partizana, Trinkijeri isključen

N1 Info 24.11.2019
Veliki derbi osmog kola ABA lige opravdao je očekivanja. Doneo je sjajan meč triler završnicu i pobedu Budućnosti protiv Partizana sa 65:60. Najefikasniji u sastavu Budućnosti bili su Džastin Kobs sa 14, Nikola Ivanović sa 12 i Hasan Martin sa 12… »
Budućnost pobedila Partizan

Budućnost pobedila Partizan

Novi magazin 24.11.2019
Košarkaši Budućnosti pobedili su večeras na svom parketu Partizan sa 65:60 (12:19, 17:18, 22:15, 14:8) u derbi utakmici osmog kola ABA lige. Meč u dvorani Morača doneo je čvrstu igru oba tima, ali i loš procenat šuta na obe strane. Crno-beli su… »
Poraz Partizana: Sudije rešile dramu u Podgorici u korist Budućnosti

Poraz Partizana: Sudije rešile dramu u Podgorici u korist Budućnosti

Sportski žurnal 24.11.2019
Partizan imao napad na 28 sekundi pre kraja, pri vođstvu Budućnosti od 62:60. Sudije tada svirale faul Mozliju, uz tehničku i isključenje Trinkijeriju. Budućnost je posle tri minuta igre vodila sa 8:6, ali je Partizan tada „zategao” odbranu, u… »

Vesti dana »