Povezane vesti

Kalina sa slomljenim nosem ima poruku za sudije, a onda je počeo da zbija šale na sopstveni račun

Kalina sa slomljenim nosem ima poruku za sudije, a onda je počeo da zbija šale na sopstveni račun

Sportske.net 25.11.2019
Povreda je neugodna, ali srpski reprezentativac sesa njom junački nosi. Naizgled bezazleni duel na sredini terena doveo je do teže povrede Nikole Kalinića, kome je posle neshvatljivog starta Kolsona polomljen nos. Posle ukazane lekarske pomoći… »
"Sada sam bar: Simetričan!" Nikola Kalinić sam sebi prodao urnebesnu foru, ali i poslao ozbiljnu upozoravajuću poruku posle…

"Sada sam bar: Simetričan!" Nikola Kalinić sam sebi prodao urnebesnu foru, ali i poslao ozbiljnu upozoravajuću poruku posle…

Sportal blic 25.11.2019
je doživeo ozbiljnu povredu na utakmici Fenerbahčea i Darušafake. Košarkaš Fenera dobio je udarac u glavu od Bonzija Kulsona u finišu utakmice i . Sudije, iako su pregledavale snimak, dosudile su samo običan faul, a na kraju je Fenerbahče slavio… »
Užasne scene u Istanbulu: Amerikanac polomio nos Kaliniću (foto+video)

Užasne scene u Istanbulu: Amerikanac polomio nos Kaliniću (foto+video)

Večernje novosti 24.11.2019
Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić je doživeo tešku povredu u utakmici protiv Darušafake, nakon koje je putem društvene mreže Instagram napao arbitre meča. Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić je doživeo tešku povredu u utakmici protiv… »
Užasne scene u Istanbulu: Amerikanac silovito udario Kalinića i polomio mu nos, krv curila na sve strane, a Srbin napao…

Užasne scene u Istanbulu: Amerikanac silovito udario Kalinića i polomio mu nos, krv curila na sve strane, a Srbin napao…

Sportal blic 24.11.2019
Košarkaš Fenerbahčea je doživeo tešku povredu u utakmici protiv Darušafake, nakon koje je putem društvene mreže Instagram napao arbitre meča. Kalinić je dobio udarac u glavu od strane Bonzija Kulsona u finišu utakmice koju je Fenerbahče dobio… »

Vesti dana »