Povezane vesti

Šarčević o doktoratu Siniše Malog: "Da sam mu šef, ja ga ne bih dao jer dobro radi svoj posao"

Šarčević o doktoratu Siniše Malog: "Da sam mu šef, ja ga ne bih dao jer dobro radi svoj posao"

Blic 25.11.2019
Posle odluke Odbora za profesionalnu etiku Beogradskog univerziteta da je ministar finansija plagirao doktorat, oglasio se ministar prosvete Mladen Šarčević. Da se on pita, Siniša Mali ostao bi ministar, jer kako kaže, dobro radi svoj posao. Ministar… »
Šarčević: Priča o doktoratu Malog je obojena politikom, ne bih mu dozvolio da podnese ostavku

Šarčević: Priča o doktoratu Malog je obojena politikom, ne bih mu dozvolio da podnese ostavku

Insajder 25.11.2019
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je da je priča o doktoratu Malog obojena politikom, kao i da u slučaju da je on šef ministru finansija Siniši Malom ne bi mu dao da podnese ostavku. Šarčević je ocenio da… »
Šarčević o Malom: Da sam mu šef, ne bih dao da podnese ostavku jer radi odlično

Šarčević o Malom: Da sam mu šef, ne bih dao da podnese ostavku jer radi odlično

N1 Info 25.11.2019
Posle odluke Odbora za profesionalnu etiku Beogradskog univerziteta da je ministar finansija plagirao doktorat, oglasio se ministar prosvete Mladen Šarčević. Da se on pita, Siniša Mali ostao bi ministar, jer kako kaže, dobro radi svoj posao. Izvor… »
Šarčević: Da sam ja šef Siniši Malom, ne bih mu dozvolio ostavku

Šarčević: Da sam ja šef Siniši Malom, ne bih mu dozvolio ostavku

RTS 25.11.2019
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević rekao je da on, da je šef Siniši Malom, ne bi ministru dao da podnese ostavku i dodao da je priča o doktoratu Malog "obojena politikom". Mladen Šarčević je istakao da postoji mnogo… »

Vesti dana »