Повезане вести
Шарчевић о докторату Синише Малог: "Да сам му шеф, ја га не бих дао јер добро ради свој посао"
Блиц 25.11.2019
После одлуке Одбора за професионалну етику Београдског универзитета да је министар финансија плагирао докторат, огласио се министар просвете Младен Шарчевић. Да се он пита, Синиша Мали остао би министар, јер како каже, добро ради… »
Шарчевић: Прича о докторату Малог је обојена политиком, не бих му дозволио да поднесе оставку
Инсајдер 25.11.2019
Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић изјавио је да је прича о докторату Малог обојена политиком, као и да у случају да је он шеф министру финансија Синиши Малом не би му дао да поднесе оставку. Шарчевић… »
Шарчевић о Малом: Да сам му шеф, не бих дао да поднесе оставку јер ради одлично
Н1 Инфо 25.11.2019
После одлуке Одбора за професионалну етику Београдског универзитета да је министар финансија плагирао докторат, огласио се министар просвете Младен Шарчевић. Да се он пита, Синиша Мали остао би министар, јер како каже, добро ради… »
Шарчевић: Да сам ја шеф Синиши Малом, не бих му дозволио оставку
РТС 25.11.2019
Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић рекао је да он, да је шеф Синиши Малом, не би министру дао да поднесе оставку и додао да је прича о докторату Малог "обојена политиком". Младен Шарчевић је истакао да… »
Вести дана »
Без воде у Београду: Овај део града данас ће бити без воде читав дан, од 8 ујутру па до 22 часа
Курир пре 6 минутајош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана