Повезане вести
Шакота: Извињавам се колеги и свима, али мени је нелогично да се не иде на кош
Спортски журнал 25.11.2019
Драган Шакота, стратег Црвене звезде, изгубио је глас на премијери. Али најважније од свега, имао је доста разлога за задовољство. – Били смо озбиљни већи део меча. Било је ту периода, крајем првог периода, које смо… »
Шакота се извињава колеги: Ништа лично, нисам хтео да увредим било кога
Мондо 25.11.2019
Тренер црвено-белих објаснио зашто није прекинуо последњи напад своје екипе. "Био сам фокусиран на тим, можда је требало да водим рачуна о том детаљу". Тренер црвено-белих објаснио зашто није прекинуо последњи напад своје… »
Шакота се извинио Морнару за последњи кош Звезде, па објаснио зашто се то десило
Телеграф 25.11.2019
Тренер београдског тима објаснио да није обратио пажњу на последњи детаљ меча. Тренер кошаркаша Црвене звезде, Драган Шакота упутио је извињење екипи и тренерима Морнара због последњег напада црвено-белих на мечу. Звезда је… »
Павићевић беснео на конференцији: Ниједан навијач Звезде више неће у Бар, немојте да кукају!
Телеграф 25.11.2019
Последњи кош на мечу није био по вољи тренера Морнара. Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Морнара из Бара 105:82 у мечу последњег, осмог кола, АБА лиге, а сусрет је обележио кош Звезде у последњој секунди, када је све… »
Драган Шакота: Павићевић има право да се љути, ја му се извињавам! Није више исто, Партизан је тада био јак! (видео)
Хот спорт 25.11.2019
Нови тренер Црвене звезде Драган Шакота био је веома задовољан представом својих пулена у дербију против Морнара из Бара. На дебију искусног стручњака Црвена звезда је убацила 105 поена. Драган Шакота није крио задовољство. –… »
Шакота: Задовољни смо, Павићевић има право да се љути
Н1 Инфо 25.11.2019
Нови тренер Црвене звезде Драган Шакота рекао је после победе над Морнаром у осмом колу АБА лиге да негов тим треба да буде задовољан утакмицом. Црвено-бели су у дворани "Александар Николић" славио 105:82. "Мислим да смо били… »
Ово је "спорни" кош Звезде због којег је тренер Морнара плануо: Човић асистира, Оџо полаже за крај
Телеграф 25.11.2019
Моменат на 8 секунди пре краја сусрета. Крај сусрета и пораз Морнара од Црвене звезде у Пиониру у 8. колу АБА лиге обележио је погодак Оџа због којег се тренер Барана Михајло Павићевић разбеснео на конференцији. Наиме, последњи… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО Студенти и грађани придружују се пољопривредницима испред Покрајинске владе: Траже повлачење полиције из Ректората
Нова пре 2 сатајош 44 повезане

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 1 сатјош 20 повезаних