Povezane vesti
Vučić: Imam hronične probleme, ali ima i važnijih problema od mog zdravlja
Mondo 25.11.2019
Sam sam kriv za svoje zdravstveno stanje, jer sam bio nemaran i nisam redovno uzimao terapiju, izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Sam sam kriv za svoje zdravstveno stanje, jer sam bio nemaran i nisam redovno uzimao terapiju, izjavio… »
Tzv. Kosovo više nema većinsku podršku u svetu, Vučić poručio: To je rezultat naše uspešne politike
Telegraf 25.11.2019
Čak 17 država je povuklo priznanje - rekao je predsednik Srbije. Da li je statusno rešenje kosovskog pitanja na vidiku, mogu li Beograd i Priština do kompromisa, kakvi su odnosi Srbije sa zemljama u regionu, ali i o drugim aktuelnim dešavanjima u zemlji… »
Vučić u ćirilici: Imam hronične probleme, nije to od juče ali ima i važnijih briga od mog zdravlja
Kurir 25.11.2019
Gostujući u emisiji Ćirilica Tv Hepi predsednik Aleksandar Vučić je na prvo pitanje voditelja o zdravlju, rekao da nije postojala želja da se nešto krije, ali da nije došao u emisiju da priča o tome. - Ja ne umem to da procenim, ali ja imam hronične… »
Vesti dana »

Evrobasket: Bleda Srbija ide kući, Markanen i Finska servirali poraz koji će 'Orlovi' dugo pamtiti
BBC News pre 48 minutajoš 30 povezanih

Bolan šamar i katastrofa Srbije na Evropskom prvenstvu – Finska izbacila „orlove“, od ovoga će još dugo brideti obrazi
Nova pre 31 minutajoš 73 povezane

Slobodanu šarencu pozililo nakon eliminacije sa eurobasketa! Hitna pomoć morala da reaguje
Kurir pre 24 satajoš 33 povezane