Повезане вести
Вучић: Имам хроничне проблеме, али има и важнијих проблема од мог здравља
Мондо 25.11.2019
Сам сам крив за своје здравствено стање, јер сам био немаран и нисам редовно узимао терапију, изјавио је вечерас председник Србије Александар Вучић. Сам сам крив за своје здравствено стање, јер сам био немаран и нисам редовно… »
Тзв. Косово више нема већинску подршку у свету, Вучић поручио: То је резултат наше успешне политике
Телеграф 25.11.2019
Чак 17 држава је повукло признање - рекао је председник Србије. Да ли је статусно решење косовског питања на видику, могу ли Београд и Приштина до компромиса, какви су односи Србије са земљама у региону, али и о другим… »
Вучић у ћирилици: Имам хроничне проблеме, није то од јуче али има и важнијих брига од мог здравља
Курир 25.11.2019
Гостујући у емисији Ћирилица Тв Хепи председник Александар Вучић је на прво питање водитеља о здрављу, рекао да није постојала жеља да се нешто крије, али да није дошао у емисију да прича о томе. - Ја не умем то да проценим… »
Вести дана »
Шумадијско срце куца за Пазар: Крагујевачки зборови грађана спремају дочек студентима који пешаче до Новог Сада
Данас пре 29 минутајош 40 повезаних
Хрвати враћају обавезни војни рок: Откривено колико новца ће добити војници, али и колико су казне!
Курир пре 1 сатјош 16 повезаних