Povezane vesti
Vučić: Imam hronične probleme, ali ima i važnijih problema od mog zdravlja
Mondo 25.11.2019
Sam sam kriv za svoje zdravstveno stanje, jer sam bio nemaran i nisam redovno uzimao terapiju, izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Sam sam kriv za svoje zdravstveno stanje, jer sam bio nemaran i nisam redovno uzimao terapiju, izjavio… »
Tzv. Kosovo više nema većinsku podršku u svetu, Vučić poručio: To je rezultat naše uspešne politike
Telegraf 25.11.2019
Čak 17 država je povuklo priznanje - rekao je predsednik Srbije. Da li je statusno rešenje kosovskog pitanja na vidiku, mogu li Beograd i Priština do kompromisa, kakvi su odnosi Srbije sa zemljama u regionu, ali i o drugim aktuelnim dešavanjima u… »
Vučić u ćirilici: Imam hronične probleme, nije to od juče ali ima i važnijih briga od mog zdravlja
Kurir 25.11.2019
Gostujući u emisiji Ćirilica Tv Hepi predsednik Aleksandar Vučić je na prvo pitanje voditelja o zdravlju, rekao da nije postojala želja da se nešto krije, ali da nije došao u emisiju da priča o tome. - Ja ne umem to da procenim, ali ja imam… »
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Roditelji stradale devojčice Angeline Aćimović obeležavaju njen rođendan: Otac Anđelko na ivici suza: "Vrlo mi je teško, čeličim se pomešanim osećanjima tuge i radosti"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Američki mediji: Kontrolni toranj u Vašingtonu nije imao normalan broj zaposlenih u vreme avionske nesreće
Danas pre 1 satjoš 1 povezana