Повезане вести

Отац Луке Дончића: Дивац и ја смо пријатељи, смејали смо се заједно писању Американаца

Отац Луке Дончића: Дивац и ја смо пријатељи, смејали смо се заједно писању Американаца

Вечерње новости 26.11.2019
Сакраменто је озбиљан клуб, права корпорација. Зар мислите да би се водили личним утисцима приликом избора играча? прича Саша Дончић. Лука Дончић није завршио у Сакраменту због Влада Дивца и наводно неслагања легенде српке… »
Лука и Дивац у новој епизоди, сад је све чисто као суза!

Лука и Дивац у новој епизоди, сад је све чисто као суза!

Спортске.нет 26.11.2019
Владе Дивац се није оглашавао да изјаве новинара, али јесте Лукин отац. Да ли је Владе Дивац направио грешку што није довео Луку Дончића када је већ имао прилику за то прошле године на драфту? Време ће то показати, али новинари у… »
Права и целокупна истина: Огласио се Дончићев отац: Чекајте бре, Дивац и ја смо пријатељи!

Права и целокупна истина: Огласио се Дончићев отац: Чекајте бре, Дивац и ја смо пријатељи!

Спортал блиц 26.11.2019
Саша Дончић се огласио поводом због наводног сукоба са њим, и демантовао га. Буру је подигао амерички новинар Тим Мемехон са "ЕСПН"-а који је рекао како Дивац због лошег мишљења о Саши Дончићу није желео да драфтује тренутно… »
Отац Луке Дончића: Све је лаж, Дивац и ја смо пријатељи!

Отац Луке Дончића: Све је лаж, Дивац и ја смо пријатељи!

Мондо 26.11.2019
Дончић сениор одговорио на нагађања да његов син није у Кингсима јер се он не подноси са Владом Дивцем. Дончић сениор одговорио на нагађања да његов син није у Кингсима јер се он не подноси са Владом Дивцем. Амерички новинар… »

Вести дана »