Povezane vesti
Otac Luke Dončića: Divac i ja smo prijatelji, smejali smo se zajedno pisanju Amerikanaca
Večernje novosti 26.11.2019
Sakramento je ozbiljan klub, prava korporacija. Zar mislite da bi se vodili ličnim utiscima prilikom izbora igrača? priča Saša Dončić. Luka Dončić nije završio u Sakramentu zbog Vlada Divca i navodno neslaganja legende srpke košarke sa ocem… »
Luka i Divac u novoj epizodi, sad je sve čisto kao suza!
Sportske.net 26.11.2019
Vlade Divac se nije oglašavao da izjave novinara, ali jeste Lukin otac. Da li je Vlade Divac napravio grešku što nije doveo Luku Dončića kada je već imao priliku za to prošle godine na draftu? Vreme će to pokazati, ali novinari u Sjedinjenim… »
Prava i celokupna istina: Oglasio se Dončićev otac: Čekajte bre, Divac i ja smo prijatelji!
Sportal blic 26.11.2019
Saša Dončić se oglasio povodom zbog navodnog sukoba sa njim, i demantovao ga. Buru je podigao američki novinar Tim Memehon sa "ESPN"-a koji je rekao kako Divac zbog lošeg mišljenja o Saši Dončiću nije želeo da draftuje trenutno jednog od… »
Otac Luke Dončića: Sve je laž, Divac i ja smo prijatelji!
Mondo 26.11.2019
Dončić senior odgovorio na nagađanja da njegov sin nije u Kingsima jer se on ne podnosi sa Vladom Divcem. Dončić senior odgovorio na nagađanja da njegov sin nije u Kingsima jer se on ne podnosi sa Vladom Divcem. Američki novinar Tim Memehon, koji… »
Vesti dana »
Novak Đoković došao na evroligaški derbi u duksu sa natpisom “Studenti su šampioni” (video)
Pravda pre 33 minutajoš 23 povezane
28 sati nakon pitanja Nove, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu o slučaju pada nadstrešnice: Proveravamo da li je bilo korupcije
Nova pre 3 satajoš 39 povezanih
KRIK: Veze novosadskog SNS-a sa kriminalom - pominju se Zbiljić, Vučević, Andrej, Zvonko, čak i RTV
Radio 021 pre 12 satijoš 7 povezanih
Nema podataka o rezultatima bojkota pet velikih trgovinskih lanaca u Srbiji
Radio sto plus pre 1 satjoš 28 povezanih
‘Smrzli smo se, ali idemo do kraja’: Studenti peške iz Inđije, na biciklima iz Beograda ka Novom Sadu
Južne vesti pre 10 satijoš 37 povezanih