Povezane vesti

Pretučen sekretar zemunskog odbora SNS

Pretučen sekretar zemunskog odbora SNS

RTV 26.11.2019
ZEMUN - Član veća Grada Beograda i sekretar opštinskog odbora SNS Gavrilo Kovačević pretučen je u Zemunu, kada su ga ispred zgrade u kojoj živi napali bejzbol palicama. Kovačević izjavio je da nema neprijatelje ali da će policija ispitati da li… »
„Prišao mi je sa leđa, imam potres mozga“: Član gradskog veća Gavrilo Kovačević o brutalnom napadu bejzbol palicom

„Prišao mi je sa leđa, imam potres mozga“: Član gradskog veća Gavrilo Kovačević o brutalnom napadu bejzbol palicom

Večernje novosti 26.11.2019
Član veća Grada Beograda iz SNS za "Novosti" prepričava detalje napada. UTVRĐENO je da imam potres mozga, povređeno levo rame, lakat i levu potkolenicu. Sada se bolje osećam, malo sam se oporavio, ali su mi lekari rekli da će me jedan dan zadržati… »
Radojičić: Zgroženi smo napadom, Kovačević sada stabilno

Radojičić: Zgroženi smo napadom, Kovačević sada stabilno

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić osudio je napad na člana Gradskog veća Beograda Gavrila Kovačevića, koji je jutros pretučen bejzbol palicama u Zemunu. Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić osudio je danas napad na člana Gradskog veća… »
SNS pozvala vlasti da nađu napadače na njenog člana Veća Opštine Zemun

SNS pozvala vlasti da nađu napadače na njenog člana Veća Opštine Zemun

Beta 26.11.2019
Srpska napredna stranka (SNS) pozvala je danas nadležne državne organe da učine "sve kako bi pronašli počinioce i inspiratore" napada na člana Veća beogradske Opštine Zemun i sekretara Opštinskog odbora te stranke Gavrila Kovačevića. U… »
Naprednjak iz Zemuna pretučen bejzbol palicama, SNS traži da se pronađu napadači

Naprednjak iz Zemuna pretučen bejzbol palicama, SNS traži da se pronađu napadači

N1 Info 26.11.2019
Srpska napredna stranka pozvala je nadležne državne organe da učine "sve kako bi pronašli počinioce i inspiratore" napada na člana veća gradske opštine Zemun i sekretara opštinskog odbora te stranke Gavrila Kovačevića. Kako se navodi u… »
SNS pozvala nadležne da pronađu napadače na člana te stranke Gavrila Kovačevića

SNS pozvala nadležne da pronađu napadače na člana te stranke Gavrila Kovačevića

Danas 26.11.2019
Srpska napredna stranka pozvala je danas sve nadležne državne organe da učine „sve kako bi pronašli počinioce i inspiratore“ napada na člana veća gradske opštine Zemun i sekretara opštinskog odbora te stranke Gavrila Kovačevića. Kako se… »
Prebijen član gradskog veća

Prebijen član gradskog veća

Srpska napredna stranka šokirana je vešću da je naš član i član Gradskog veća Beograd, Gavrilo Kovačević, zverski pretučen bejzbol palicama ispred zgrade u kojoj živi sa svojom porodicom. Srpska napredna stranka šokirana je vešću da je naš… »
Lončar obišao Kovačevića, što hitnije naći počinioce

Lončar obišao Kovačevića, što hitnije naći počinioce

Dnevnik 26.11.2019
BEOGRAD: Ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišao je jutros Gavrila Kovačevića, člana Gradskog veća Beograda i sekretara opštinskog odbora SNS, koji je u ranim jutaranjim časovima pretučen ispred zgrade u kojoj živi. Ministar Lončar je… »
Užas! Sekretara SNS pretukli bejzbol palicama! Gavrilo Kovačević sav u krvi dočekao policiju! (uznemirujuć foto)

Užas! Sekretara SNS pretukli bejzbol palicama! Gavrilo Kovačević sav u krvi dočekao policiju! (uznemirujuć foto)

Kurir 26.11.2019
Gavrilo Kovačević, član veća gradske opštine Zemun i sekretar opštinskog odbora SNS pretučen je brutalno u Zemunu, kada su ga ispred zgrade u kojoj živi napali bejzbol palicama. Policija je odmah izašla na lice mesta, i utvrđuje da li je ovaj… »

Vesti dana »