Повезане вести

Претучен секретар земунског одбора СНС

Претучен секретар земунског одбора СНС

РТВ 26.11.2019
ЗЕМУН - Члан већа Града Београда и секретар општинског одбора СНС Гаврило Ковачевић претучен је у Земуну, када су га испред зграде у којој живи напали бејзбол палицама. Ковачевић изјавио је да нема непријатеље али да ће полиција… »
„Пришао ми је са леђа, имам потрес мозга“: Члан градског већа Гаврило Ковачевић о бруталном нападу бејзбол палицом

„Пришао ми је са леђа, имам потрес мозга“: Члан градског већа Гаврило Ковачевић о бруталном нападу бејзбол палицом

Вечерње новости 26.11.2019
Члан већа Града Београда из СНС за "Новости" препричава детаље напада. УТВРЂЕНО је да имам потрес мозга, повређено лево раме, лакат и леву потколеницу. Сада се боље осећам, мало сам се опоравио, али су ми лекари рекли да ће ме… »
Радојичић: Згрожени смо нападом, Ковачевић сада стабилно

Радојичић: Згрожени смо нападом, Ковачевић сада стабилно

Градоначелник Београда Зоран Радојичић осудио је напад на члана Градског већа Београда Гаврила Ковачевића, који је јутрос претучен бејзбол палицама у Земуну. Градоначелник Београда Зоран Радојичић осудио је данас напад на члана… »
СНС позвала власти да нађу нападаче на њеног члана Већа Општине Земун

СНС позвала власти да нађу нападаче на њеног члана Већа Општине Земун

Бета 26.11.2019
Српска напредна странка (СНС) позвала је данас надлежне државне органе да учине "све како би пронашли починиоце и инспираторе" напада на члана Већа београдске Општине Земун и секретара Општинског одбора те странке Гаврила… »
СНС позвала надлежне да пронађу нападаче на члана те странке Гаврила Ковачевића

СНС позвала надлежне да пронађу нападаче на члана те странке Гаврила Ковачевића

Данас 26.11.2019
Српска напредна странка позвала је данас све надлежне државне органе да учине „све како би пронашли починиоце и инспираторе“ напада на члана већа градске општине Земун и секретара општинског одбора те странке Гаврила Ковачевића… »
Напредњак из Земуна претучен бејзбол палицама, СНС тражи да се пронађу нападачи

Напредњак из Земуна претучен бејзбол палицама, СНС тражи да се пронађу нападачи

Н1 Инфо 26.11.2019
Српска напредна странка позвала је надлежне државне органе да учине "све како би пронашли починиоце и инспираторе" напада на члана већа градске општине Земун и секретара општинског одбора те странке Гаврила Ковачевића. Како се… »
Пребијен члан градског већа

Пребијен члан градског већа

Српска напредна странка шокирана је вешћу да је наш члан и члан Градског већа Београд, Гаврило Ковачевић, зверски претучен бејзбол палицама испред зграде у којој живи са својом породицом. Српска напредна странка шокирана је вешћу… »
Лончар обишао Ковачевића, што хитније наћи починиоце

Лончар обишао Ковачевића, што хитније наћи починиоце

Дневник 26.11.2019
БЕОГРАД: Министар здравља Златибор Лончар обишао је јутрос Гаврила Ковачевића, члана Градског већа Београда и секретара општинског одбора СНС, који је у раним јутарањим часовима претучен испред зграде у којој живи. Министар… »
Ужас! Секретара СНС претукли бејзбол палицама! Гаврило Ковачевић сав у крви дочекао полицију! (узнемирујућ фото)

Ужас! Секретара СНС претукли бејзбол палицама! Гаврило Ковачевић сав у крви дочекао полицију! (узнемирујућ фото)

Курир 26.11.2019
Гаврило Ковачевић, члан већа градске општине Земун и секретар општинског одбора СНС претучен је брутално у Земуну, када су га испред зграде у којој живи напали бејзбол палицама. Полиција је одмах изашла на лице места, и утврђује… »

Вести дана »