Povezane vesti
Troicki i dalje tuguje: Osećam da sam izneverio tim
Večernje novosti 26.11.2019
Viktor Troicki nikako da se oporavi posle poraza Srbije od Rusije u Dejvis kupu. Viktor Troicki je odigrao mnogo mečeva, ali nikada nije tugovao kao posle poraza u Madridu. Ruku na srce, možda je i on najveći krivac u porazu Srbije od Rusije u Dejvis… »
„Još sam U šoku” Troicki i dalje tuguje posle poraza od Rusa: „Osećam da sam izneverio tim! Ne znam šta se desilo, pritisak je…
Sportal blic 26.11.2019
i dalje tuguje zbog propuštenih prilika u četvrtfinalu završnog turnira protiv . Baš njemu je ruka zadrhtala kada je trebalo da zada završni udarac i . U kratkom intervjuu za „Sportski žurnal”, je istakao da ni tri dana nakon poraza ne može da se pomiri… »
Viktor i dalje žali: Sve mi još prolazi kroz glavu, svaki udarac…
Hot sport 26.11.2019
Ni četiri dana posle bolnog poraza u četvrtfinalu Dejvis kupa, Viktor Troicki se teško miri sa takvim ishodom. Srbija je poražena od Rusije, i to posle velike drame u dublu u kom su srpski tim predstavljali Novak Đoković i Viktor Troicki. – U potpunom… »
Vesti dana »
Posle maglovitog i hladnog jutra, tokom dana sunčano, temperatura do 15 stepeni
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 37 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za legalizaciju nelegalnih objekata u Srbiji
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 27 povezanih
CLS: Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih