Povezane vesti
Trifunović podržao Anasonović: Nema lošeg tajminga za istinu
Dnevnik 26.11.2019
BEOGRAD: Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović pohvalio je danas na Tviteru Jelenu Anasonović, jednu od pokretača građanskih protesta "1 od 5 miliona", zbog , kako je rekao, njene iskrenosti i hrabrosti. "E pa devojčice... Kako sam te… »
"Možete samo da jedete: G...." Sergej Trifunović podržao Jelenu Anasonović posle intervjua u "Blicu"
Blic 26.11.2019
Lider PSG-a Sergej Trifunović podržao je Jelenu Anasonović posle njenog intervjua za “Blic” u kom je otkrila šta se događalo iza kulisa protesta "1 od 5 miliona", kao i zbog čega se povukla sa čela te organizacije. "E pa devojčice..kako sam te… »
Trifunović brani Jelenu Anasonović: Svaka čast na hrabrosti! Đilasovci, možete da jedete g***a!
Kurir 26.11.2019
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović danas je na Tviteru stao u odbranu Jelene Anasonović, jedne od pokretača građanskih protesta i političke organizacije "1 od 5 miliona", koja je nedavno otkrila kako su stranke opozicije, na čelu sa SZS… »
Sergej čestitao Anasonovićevoj što je otkrila da je Đilas oteo proteste: Nekad sam te kritikovao, sad da te pohvalim...
Kurir 26.11.2019
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović je javno pohvalio Jelenu Anasonović, organizatorku protesta "1 od 5 miliona", koja je progovorila o tome da Savez za Srbiju Dragana Đilasa stoji iza cele priče. U otimanju građanskih protesta Đilasu je… »
Vesti dana »
Tramp novinaru CNN-a otkrio šta nas čeka uskoro: "Veliki talas udara u ratu sa Iranom tek dolazi, nije gotovo!"
Kurir pre 4 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednici nastavljaju blokade širom Srbije: Ovi putevi su zatvoreni
Luftika pre 5 satijoš 16 povezanih
BLOG UŽIVO Zlatku Kokanoviću sud odredio pritvor od 30 dana, razlog "uznemirenje javnosti": Poljoprivrednici blokiraju puteve, 17 lokacija u blokadi od 24 sata
Nova pre 44 minutajoš 16 povezanih
Novi iranski napadi širom Bliskog istoka, Kuvajt greškom oborio tri američka aviona
BBC News pre 25 minutajoš 54 povezane
Podzemni tuneli sa razornim dronovima i raketama dugog dometa: Iran pokazao svetu čime ratuje na Bliskom istoku (video)
Mondo pre 24 minutajoš 26 povezanih