Povezane vesti
Trifunović podržao Anasonović: Nema lošeg tajminga za istinu
Dnevnik 26.11.2019
BEOGRAD: Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović pohvalio je danas na Tviteru Jelenu Anasonović, jednu od pokretača građanskih protesta "1 od 5 miliona", zbog , kako je rekao, njene iskrenosti i hrabrosti. "E pa devojčice... Kako sam… »
"Možete samo da jedete: G...." Sergej Trifunović podržao Jelenu Anasonović posle intervjua u "Blicu"
Blic 26.11.2019
Lider PSG-a Sergej Trifunović podržao je Jelenu Anasonović posle njenog intervjua za “Blic” u kom je otkrila šta se događalo iza kulisa protesta "1 od 5 miliona", kao i zbog čega se povukla sa čela te organizacije. "E pa devojčice..kako sam te… »
Trifunović brani Jelenu Anasonović: Svaka čast na hrabrosti! Đilasovci, možete da jedete g***a!
Kurir 26.11.2019
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović danas je na Tviteru stao u odbranu Jelene Anasonović, jedne od pokretača građanskih protesta i političke organizacije "1 od 5 miliona", koja je nedavno otkrila kako su stranke opozicije, na čelu sa… »
Sergej čestitao Anasonovićevoj što je otkrila da je Đilas oteo proteste: Nekad sam te kritikovao, sad da te pohvalim...
Kurir 26.11.2019
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović je javno pohvalio Jelenu Anasonović, organizatorku protesta "1 od 5 miliona", koja je progovorila o tome da Savez za Srbiju Dragana Đilasa stoji iza cele priče. U otimanju građanskih protesta Đilasu… »
Vesti dana »

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 1 satjoš 24 povezane

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 1 satjoš 55 povezanih

Prvi narodni zbor održan u Loznici: ‘Vrijeme da vidimo koliko nas ima spremnih’
Al Jazeera pre 3 satajoš 19 povezanih

Zvučno oružje ili zvučnik: „Kao da neko nosi kalašnjikov i kaže da se njime češe gde ne može da dohvati“
N1 Info pre 5 satijoš 27 povezanih