Повезане вести
Власт би лакше теме од доктората Малог, дигитализација као "решење"
Н1 Инфо 26.11.2019
Не престају полемике о одлуци Одбора за професионалну етику београдског универзитета који је докторат Синише Малог прогласио плагијатом. Док преставници власти бране министра финансија, потпредседница Владе тврди да је у питању… »
Михајловић: Докторат је ствар односа Малог и Универзитета
Н1 Инфо 26.11.2019
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да је докторат министра финансија Синише Малог ствар односа њега и Универзитета. Извор: Н1 "Мислим да сам рекла све што сам имала да кажем… »
Ректорка о одлуци о докторату Малог: То је академска ствар, није било политичких притисака
Данас 25.11.2019
Ректорка Универзитета у Београду Иванка Поповић оценила је вечерас да је окончањем процеса одлучивања о докторату министра финансије Синише Малог остварен „корак напред“ и одбацила наводе појединих представника власти да је… »
Вести дана »
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 1 сатјош 47 повезаних
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 3 сатајош 29 повезаних
Скоро 3.000 домаћинстава у мраку Биланс језивог земљотерса у Јапану! Има и повређених (видео)
Дневник пре 2 сатајош 25 повезаних
Велики одзив грађана за упис права својине на неукњижене објекте, првог дана поднето 19.000 захтева
РТС пре 25 минутајош 125 повезаних
„Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем: Звездина ноћна мора је Барса у Београду, нови тренер Партизана и живот после Жељка ВИДЕО
Нова пре 45 минутајош 64 повезане