Povezane vesti
Vlast bi lakše teme od doktorata Malog, digitalizacija kao "rešenje"
N1 Info 26.11.2019
Ne prestaju polemike o odluci Odbora za profesionalnu etiku beogradskog univerziteta koji je doktorat Siniše Malog proglasio plagijatom. Dok prestavnici vlasti brane ministra finansija, potpredsednica Vlade tvrdi da je u pitanju lični odnos Malog i… »
Mihajlović: Doktorat je stvar odnosa Malog i Univerziteta
N1 Info 26.11.2019
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je doktorat ministra finansija Siniše Malog stvar odnosa njega i Univerziteta. Izvor: N1 "Mislim da sam rekla sve što sam imala da kažem. Mislim da je to odnos Siniše… »
Rektorka o odluci o doktoratu Malog: To je akademska stvar, nije bilo političkih pritisaka
Danas 25.11.2019
Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović ocenila je večeras da je okončanjem procesa odlučivanja o doktoratu ministra finansije Siniše Malog ostvaren „korak napred“ i odbacila navode pojedinih predstavnika vlasti da je Odbor za profesionalnu etiku… »
Vesti dana »

(BLOG) U više gradova u Srbiji skupovi za i protiv blokada: Vučić sa pristalicama na Voždovcu, incidenti u Kraljevu i Novom Sadu
N1 Info pre 48 minutajoš 57 povezanih

MUP: Na skupovima građana protiv blokada više od 144.000 građana, najviše na Voždovcu
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih

Albanac opet provocira: Razbesneo Srbe nakon eliminacije, a sada nastavio...
Večernje novosti pre 10 satijoš 36 povezanih

"Predugo je, nešto mora da se uradi": Mask pozvao na raspuštanje britanskog parlamenta usled masovnih protesta u Londonu
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih