Povezane vesti

Murinjo ima novog heroja! "On živi igru i odlično je čita. I ja sam bio briljantan u tome, ali on... volim inteligentne…

Murinjo ima novog heroja! "On živi igru i odlično je čita. I ja sam bio briljantan u tome, ali on... volim inteligentne…

Sportal blic 27.11.2019
je . je posle velikog preokreta savladao , a portugalski stručnjak je u svom stilu oduševio najpre navijače na stadionu u Londonu, a potom i ljubitelje fudbala širom Evrope. Nakon vođstva Grka od 2:0 i pogotka Dele Alija u prvom poluvremenu… »
Skupljač lopti “asistirao” za izjednačenje Totehnema pa proslavio gol sa Murinjom (video)

Skupljač lopti “asistirao” za izjednačenje Totehnema pa proslavio gol sa Murinjom (video)

Večernje novosti 27.11.2019
Dečak pored terena, zadužen za vraćanje lopte posle izlaska s terena, odigrao je značajnu ulogu u preokretu “pevaca” i pobedi protiv Olimpijakosa. Fudbaleri Totenhema osigurali su u utorak uveče, kolo pre kraja grupne faze, mesto u osmini finala… »
Murinjo: Bravo za dečaka koji skuplja lopte

Murinjo: Bravo za dečaka koji skuplja lopte

N1 Info 27.11.2019
Totenhem je slavio protiv Olimpijakosa 4:2 u petom kolu Lige šampiona, a Žoze Murinjo je posebnu pohvalu sačuvao za momka koji skuplja lopte na stadionu u Londonu. Takođe se izvinio Eriku Dajeru zbog izmene u 30. minutu, a pričao je i o atmosferi u… »
LŠ: Murinjov Totenhem pomogao Zvezdi, Sitiju samo bod protiv Šahtjora, PSŽ stigao prednost Reala

LŠ: Murinjov Totenhem pomogao Zvezdi, Sitiju samo bod protiv Šahtjora, PSŽ stigao prednost Reala

Večernje novosti 26.11.2019
Preokret Totenhemu doneo je Serž Orije u 73. minutu, a konačan rezultat postavio je Kejn u 77. minutu. Juventus bolji od Atletika, remi Reala i PSŽ. Totenhem je u drugom meču Grupe B gubio sa 0:2 od Olimpijakosa na svom stadionu, nakon što su Jusuf… »
Faktor murinjo! Evo zašto je "specijalan": Totenhem gubio od Olimpijakosa sa 0:2, pa pobedio na radost cele Marakane!

Faktor murinjo! Evo zašto je "specijalan": Totenhem gubio od Olimpijakosa sa 0:2, pa pobedio na radost cele Marakane!

Sportal blic 26.11.2019
Veliku uslugu , koja je , napravili su fudbaleri . U Londonu su u petom kolu Lige šampiona savladali rezultatom 4:2 i tako crveno-belima omogućili odlične šanse za proleće u Evropi. Početak iz snova su imali gostujući fudbaleri, već u 19. minutu… »
Ovakvu glupost liga šampiona ne pamti! Fudbaleri Briža izjednačili u nadoknadi, pa neshvatljivo dobili dva crvena kartona za…

Ovakvu glupost liga šampiona ne pamti! Fudbaleri Briža izjednačili u nadoknadi, pa neshvatljivo dobili dva crvena kartona za…

Sportal blic 26.11.2019
Fudbaleri Bajer Leverkuzena odradili su odličan posao pred poslednje kolo grupne faze Lige šampiona. Na gostovanju Lokomotivi iz Moskve pobedili su rezultatom 2:0 i tako zadržali i te kako realne šanse za prolazak u narednu fazu. Očekivali su gosti… »

Vesti dana »