Повезане вести
Нестварне бројке Роберта Левандовског, Пољак после Звезде поручио: Зависник сам
Вечерње новости 27.11.2019
Нападач Бајерна, који је у уторак увече Звезди дао четири гола за 15 минута, игра, вероватно, најбољу сезону у каријери. Фудбал из неке друге димензије приказали су фудбалери Бајерна у уторак увече на трави стадиона “Рајко… »
У фотографијама: Црвена звезда претрпела најтежи пораз у историји
Јужне вести 27.11.2019
ББЦ/ВЛАДИМИР ЖИВОЈИНОВИЋ Немачки навијачи дошли су да подрже Бајерн Дерби у фотографијама: Победа Партизана, сукоби навијача и полиције и два прекида меча Звезда у Лиги шампиона - елита после 26 година Храбра борба Црвене звезде… »
Милуновић: Бајерн ти да два гола, па кидише и даље! Та глад за победом...
Телеграф 27.11.2019
Фудбалер Звезде је био нерасположен посе дебакла од Бајерна. Фудбалери Црвене звезде претрпели су дебакл од Бајерна од 6:0 (1:0) у Београду, у мечу 5. кола Б групе Лиге шампиона. Бајерн је пред скоро 45.000 гледалаца нанео Звезди… »
Левандовски: Имам нешто да признам... ја сам зависник (видео)
Мондо 27.11.2019
Роберт Левандовски напунио Црвену звезду на стадиону "Рајко Митић", а онда на Твиттер налогу послао диховиту поруку. Роберт Левандовски напунио Црвену звезду на стадиону "Рајко Митић", а онда на Твиттер налогу послао диховиту… »
Неки играчи играју за паре а не срцем, не заслужујемо Лигу шампиона: Борјан сурово искрен о дебаклу
Телеграф 27.11.2019
Оштре речи чувара мреже српског шампиона! Голман Црвене звезде Милан Борјан сломљен је емотивно после новог дебакла свог клуба у Лиги шампиона од Бајерн Минхена и отворено је рекао да су црвено-бели преслаби за ово такмичење… »
Милојевић после Бајерна: Нема више жара, борбености, суза... нешто мора да се промени!
Телеграф 27.11.2019
Тренер црвено-белих истакао да у наредним данима следи анализа. Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, био је видно утучен после меча 5. кола Лиге шампиона против Бајерна из Минхена! А како и не би када је његов тим поражен… »
Вести дана »
Објављене нове цене горива, дизел и бензин скупљи за по динар по литру
Нова економија пре 3 сатајош 39 повезаних
Огласио се кремљ након Путинове жестоке претње Украјини: "Одговор Русије биће озбиљан" (фото)
Курир пре 57 минутајош 28 повезаних
Европска унија и Србија прелазе на зимско рачунање времена 26. октобра 2025
Наслови.аи пре 23 минутајош 24 повезане
Просечна зарада Новосађана у августу скоро 122.000 динара: Како стоји ваша плата?
Радио 021 пре 1 сатјош 21 повезана