Povezane vesti
Nestvarne brojke Roberta Levandovskog, Poljak posle Zvezde poručio: Zavisnik sam
Večernje novosti 27.11.2019
Napadač Bajerna, koji je u utorak uveče Zvezdi dao četiri gola za 15 minuta, igra, verovatno, najbolju sezonu u karijeri. Fudbal iz neke druge dimenzije prikazali su fudbaleri Bajerna u utorak uveče na travi stadiona “Rajko Mitić”. Nemački šampion je 90… »
U fotografijama: Crvena zvezda pretrpela najteži poraz u istoriji
Južne vesti 27.11.2019
BBC/VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ Nemački navijači došli su da podrže Bajern Derbi u fotografijama: Pobeda Partizana, sukobi navijača i policije i dva prekida meča Zvezda u Ligi šampiona - elita posle 26 godina Hrabra borba Crvene zvezde i veliki bod BBC/VLADIMIR… »
Milunović: Bajern ti da dva gola, pa kidiše i dalje! Ta glad za pobedom...
Telegraf 27.11.2019
Fudbaler Zvezde je bio neraspoložen pose debakla od Bajerna. Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su debakl od Bajerna od 6:0 (1:0) u Beogradu, u meču 5. kola B grupe Lige šampiona. Bajern je pred skoro 45.000 gledalaca naneo Zvezdi najteži poraz do sada na… »
Levandovski: Imam nešto da priznam... ja sam zavisnik (video)
Mondo 27.11.2019
Robert Levandovski napunio Crvenu zvezdu na stadionu "Rajko Mitić", a onda na Twitter nalogu poslao dihovitu poruku. Robert Levandovski napunio Crvenu zvezdu na stadionu "Rajko Mitić", a onda na Twitter nalogu poslao dihovitu poruku. Bajern je za Crvenu… »
Neki igrači igraju za pare a ne srcem, ne zaslužujemo Ligu šampiona: Borjan surovo iskren o debaklu
Telegraf 27.11.2019
Oštre reči čuvara mreže srpskog šampiona! Golman Crvene zvezde Milan Borjan slomljen je emotivno posle novog debakla svog kluba u Ligi šampiona od Bajern Minhena i otvoreno je rekao da su crveno-beli preslabi za ovo takmičenje. Bajern je u Beogradu… »
Milojević posle Bajerna: Nema više žara, borbenosti, suza... nešto mora da se promeni!
Telegraf 27.11.2019
Trener crveno-belih istakao da u narednim danima sledi analiza. Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, bio je vidno utučen posle meča 5. kola Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena! A kako i ne bi kada je njegov tim poražen rezultatom 6:0, što je… »
Vesti dana »
Pavlović (NPS): Rebalans budžeta predviđa da Grad Beograd plati kaznu od 2,5 milijardi dinara
Beta pre 49 minutajoš 21 povezana
BLOG UŽIVO Blokiran prilaz Milošu Velikom, svi koji idu ka Zlatiboru, Crnoj Gori i BiH moraće da čekaju: Incident kod Čačka
Nova pre 29 minutajoš 17 povezanih
Pakistan izveo napade na Kabul i druge avganistanske oblasti, ministar odbrane: Vodi se otvoreni rat
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 27. do 1. marta)
Pressek pre 48 minutajoš 25 povezanih