Повезане вести

Отац у Раковици ударио васпитачицу јер је био незадовољан третманом свог детета

Отац у Раковици ударио васпитачицу јер је био незадовољан третманом свог детета

Телеграф 27.11.2019
Да се инцидент догодио, потврдила је и директорка ПУ "Раковица" Радмила Аранђеловић, која наводи да је установа предузела све мере из њене надлежности. У вртићу "Орашчић", који припада ПУ "Раковица", 12. новембра је један… »
Детаљи инцидента у вртићу: Отац ошамарио васпитачицу на вратима собе са децом, жена остала у шоку

Детаљи инцидента у вртићу: Отац ошамарио васпитачицу на вратима собе са децом, жена остала у шоку

Телеграф 27.11.2019
Жена, која иначе има скоро четрдесетогодишње искуство, добила је шамар, потврдила је за Телеграф.рс директорка установе, Радмила Аранђеловић. Када је један од родитеља напао васпитачицу која му чува дете у вртићу "Орашчић" на… »
Инцидент у београдском вртићу: Васпитачица тврди - отац детета ме ударио

Инцидент у београдском вртићу: Васпитачица тврди - отац детета ме ударио

Мондо 27.11.2019
У вртићу "Орашчић" у Раковици недавно је отац једног детета ударио васпитачицу, а инцидент се догодио током радног времена, пред осталом децом. О нападу је обавештен Секретаријат за образовање, али и полиција. У вртићу "Орашчић"… »
Скандал у вртићу у Раковици: Отац детета ударио васпитачицу, реаговала и полиција, а разлог напада је невероватан

Скандал у вртићу у Раковици: Отац детета ударио васпитачицу, реаговала и полиција, а разлог напада је невероватан

Блиц 27.11.2019
Тежак инцидент догодио се у вртићу “Орашчић”, у Улици Видиковачки венац 79 у Раковици, када је родитељ једног детета ударио васпитачицу због чега га је касније привела полиција. "Тукао ме је на послу родитељ јер му дете није… »

Вести дана »