Povezane vesti

Nastavak protesta pirotskih taksista zbog napada na taksistkinju, pridružili im se i uplašeni građani

Nastavak protesta pirotskih taksista zbog napada na taksistkinju, pridružili im se i uplašeni građani

Jugmedia 27.11.2019
Grupi taksista u Pirotu danas su se pridužili i građani koji su protestovali ispred Tranzitno-prihvatnog centra “Četvrti kilometar“ kraj Pirota u kome borave migranti posle napada migranata na taksistkinju Nataliju Rangelov koji se dogodio u… »
Ispovest taksistkinje iz Pirota koju su napali migranti: Palili su mi kosu, jedan hteo da me ljubi

Ispovest taksistkinje iz Pirota koju su napali migranti: Palili su mi kosu, jedan hteo da me ljubi

Telegraf 27.11.2019
Zaustavila je auto, a oni su izlazeći počeli da joj psuju "srpsku majku". Na njenu rečenicu da će pozvati policiju, dvojica su počela da beže, a jedan ju je odgurnuo. Taksistkinju Nataliju Rangelov u Pirotu napali su migranti, koje je prevozila od… »
Pirot se digao na noge zbog taksistkinje koja tvrdi da su je migranti napali i psovali

Pirot se digao na noge zbog taksistkinje koja tvrdi da su je migranti napali i psovali

Telegraf 27.11.2019
Taksisti u Pirotu protestuju jer ih migranti vređaju i uznemiravaju u rođenoj zemlji. Grupa od trojice migranata napala je u ponedeljak taksistkinju iz Pirota Nataliju Rangelov dok ih je vozila iz grada do Tranzitno-prihvatnog centra "Četvrti… »

Vesti dana »