Povezane vesti
Tusk: Jedan od najvećih izazova za EU je Trump
Al Jazeera 27.11.2019
Predsjednik Evropskog vijeća kaže da prvi put u historiji postoji američki predsjednik koji se otvoreno protivi ujedinjenoj Evropi. Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp predstavlja jedan od najvećih izazova za Evropsku uniju, jer se moli… »
Tusk: Tramp možda najteži izazov za Evropu
Slobodna Evropa 27.11.2019
Američki predsednik Donald Tramp predstavlja jedan od najvećih izazova za Evropsku Uniju (Eu) jer se "moli" za raspad ovog bloka, izjavio je odlazeži predsednik Evropskog Saveta Donald Tusk. Tramp je pozdravio odluku Velike Britanije o napuštanju EU… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Glas Zaječara pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 31 minutajoš 8 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 5 satijoš 35 povezanih
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 21 minutajoš 54 povezane
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 21 minutajoš 62 povezane