Povezane vesti
Tajvanski glumac preminuo tokom snimanja rijalitija
Južne vesti 27.11.2019
Getty Images Glumac preminuo na snimanju Godfri Gao, 35-godišnji tajvanski glumac, srušio se tokom gostovanja u rijaliti emisiji Uhvati me (Chase Me) u kojoj se se timovi trkaju i preskaču prepreke. Producenti emisije su rekli da je pao i izgubio svest… »
Umro u rijalitiju! Producenti mislili da je pao da bi šou bio zanimljiviji!
Mondo 27.11.2019
Maneken i glumac Godfri Gao, preminuo je u 35. godini, tokom snimanja kineskog rijalitija. Maneken i glumac Godfri Gao, preminuo je u 35. godini, tokom snimanja kineskog rijalitija. Tajvansko-kanadska zvezda je gostovala u rijalitiju "Chase me", kada je… »
Tajvanski glumac preminuo tokom snimanja rijalitija
Danas 27.11.2019
Godfri Gao, 35-godišnji tajvanski glumac, srušio se tokom gostovanja u rijaliti emisiji Uhvati me (Chase Me) u kojoj se se timovi trkaju i preskaču prepreke. Producenti emisije su rekli da je pao i izgubio svest dok je trčao, a da je preminuo u bolnici… »
Rijaliti igrač (35) preminuo dok je zabavljao gledaoce: Godfri Gao iznenada pao tokom trčanja (video)
Kurir 27.11.2019
Maneken i glumac Godfri Gao, preminuo je u 35. godini dok je snimao kineski rijaliti. Tajvansko-kanadska zvezda je gostovala u rijalitiju "Chase me". Godfri je pao dok se trkao sa ostalim takmičarima. Producenti su brzo pozvali Hitnu pomoć, koja je… »
Vesti dana »

Vučić najavio da će parlamentarni izbori biti raspisani 'pre zakonskog roka'
Slobodna Evropa pre 18 minutajoš 26 povezanih

(Mapa) Srbija se crveni, RHMZ upalio najviši stepen upozorenja! Temperatura skoro 40 stepeni i tako danima!
Blic pre 2 satajoš 44 povezane

Orbanova poruka liderima EU: Odrastite - Evropa spava!
Večernje novosti pre 33 minutajoš 40 povezanih

Netanyahu obezbedio odobrenje - Izrael spreman da upadne u Gazu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 40 povezanih

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 18 minutajoš 19 povezanih