Povezane vesti

Umro u rijalitiju! Producenti mislili da je pao da bi šou bio zanimljiviji!

Umro u rijalitiju! Producenti mislili da je pao da bi šou bio zanimljiviji!

Mondo 27.11.2019
Maneken i glumac Godfri Gao, preminuo je u 35. godini, tokom snimanja kineskog rijalitija. Maneken i glumac Godfri Gao, preminuo je u 35. godini, tokom snimanja kineskog rijalitija. Tajvansko-kanadska zvezda je gostovala u rijalitiju "Chase me", kada je… »
Tajvanski glumac preminuo tokom snimanja rijalitija

Južne vesti 27.11.2019
Getty Images Glumac preminuo na snimanju Godfri Gao, 35-godišnji tajvanski glumac, srušio se tokom gostovanja u rijaliti emisiji Uhvati me (Chase Me) u kojoj se se timovi trkaju i preskaču prepreke. Producenti emisije su rekli da je pao i izgubio svest… »
Rijaliti igrač (35) preminuo dok je zabavljao gledaoce: Godfri Gao iznenada pao tokom trčanja (video)

Rijaliti igrač (35) preminuo dok je zabavljao gledaoce: Godfri Gao iznenada pao tokom trčanja (video)

Kurir 27.11.2019
Maneken i glumac Godfri Gao, preminuo je u 35. godini dok je snimao kineski rijaliti. Tajvansko-kanadska zvezda je gostovala u rijalitiju "Chase me". Godfri je pao dok se trkao sa ostalim takmičarima. Producenti su brzo pozvali Hitnu pomoć, koja je… »

Danas 27.11.2019
Godfri Gao, 35-godišnji tajvanski glumac, srušio se tokom gostovanja u rijaliti emisiji Uhvati me (Chase Me) u kojoj se se timovi trkaju i preskaču prepreke. Producenti emisije su rekli da je pao i izgubio svest dok je trčao, a da je preminuo u… »

Vesti dana »