Повезане вести

Тајвански глумац преминуо током снимања ријалитија

Јужне вести 27.11.2019
Гетти Имагес Глумац преминуо на снимању Годфри Гао, 35-годишњи тајвански глумац, срушио се током гостовања у ријалити емисији Ухвати ме (Цхасе Ме) у којој се се тимови тркају и прескачу препреке. Продуценти емисије су рекли да… »
Умро у ријалитију! Продуценти мислили да је пао да би шоу био занимљивији!

Умро у ријалитију! Продуценти мислили да је пао да би шоу био занимљивији!

Мондо 27.11.2019
Манекен и глумац Годфри Гао, преминуо је у 35. години, током снимања кинеског ријалитија. Манекен и глумац Годфри Гао, преминуо је у 35. години, током снимања кинеског ријалитија. Тајванско-канадска звезда је гостовала у… »

Данас 27.11.2019
Годфри Гао, 35-годишњи тајвански глумац, срушио се током гостовања у ријалити емисији Ухвати ме (Цхасе Ме) у којој се се тимови тркају и прескачу препреке. Продуценти емисије су рекли да је пао и изгубио свест док је трчао, а… »
Ријалити играч (35) преминуо док је забављао гледаоце: Годфри Гао изненада пао током трчања (видео)

Ријалити играч (35) преминуо док је забављао гледаоце: Годфри Гао изненада пао током трчања (видео)

Курир 27.11.2019
Манекен и глумац Годфри Гао, преминуо је у 35. години док је снимао кинески ријалити. Тајванско-канадска звезда је гостовала у ријалитију "Цхасе ме". Годфри је пао док се тркао са осталим такмичарима. Продуценти су брзо позвали… »

Вести дана »