Повезане вести
Риалда оплела по колеги: Слободан Радановић је јединица за фолиранта!
Мондо 27.11.2019
Бивша је за све крива! Бивша је за све крива! Певачица Риалда Карахасановић, некда је били изузетно блиска са колегом Слободаном Радановићем, а појавила и на промоцији једне његове песме где је имала и шаљиву поруку за медије… »
Регион дрма нови рат! Риалда оплела по Слоби: Срамото мушког рода! А није се ту зауставила! Шта је тек о Кији рекла
Курир 27.11.2019
Певачицом Риалдом Карахасановић, која је иначе била блиска са Слобом Радановићем, оплела је по некада блиском колеги. Риалда је била на промоцији једне од Слобиних песама и том приликом се нашалила: "Ми смо јако блиски, али смо… »
Кија испрозивала Слобу због ове лепотице?! Певачица му поручила да је да је срамота мушког рода!
Пресс 27.11.2019
Превач Слоба Радановић открио је за "Мондо" у каквим је односима са певачицом Риалдом Карахасановић са којом су га повезивали медији. Фото:блиц – Ја се са њом никада нисам посвађао. Она је дала изјаву, нешто мени, неку као да… »
Вести дана »

Орбан разговарао са Трампом; Припреме за састанак са Путином у току
Б92 пре 12 минутајош 19 повезаних

Бивши Трампов саветник Џон Болтон оптужен да је склонио поверљива документа
РТС пре 1 сатјош 10 повезаних

Данас нас очекује велика промена времена! Киша ће да лије у овим деловима земље, припремите се за потоп!
Ало пре 2 сатајош 8 повезаних

Тело убијеног у локви крви: Језива сцена у Београду на води, ухапшен осумњичени, форензичари траже трагове
Телеграф пре 7 сатијош 11 повезаних