Povezane vesti
Rialda oplela po kolegi: Slobodan Radanović je jedinica za foliranta!
Mondo 27.11.2019
Bivša je za sve kriva! Bivša je za sve kriva! Pevačica Rialda Karahasanović, nekda je bili izuzetno bliska sa kolegom Slobodanom Radanovićem, a pojavila i na promociji jedne njegove pesme gde je imala i šaljivu poruku za medije, koji su nagađali da… »
Region drma novi rat! Rialda oplela po Slobi: Sramoto muškog roda! A nije se tu zaustavila! Šta je tek o Kiji rekla
Kurir 27.11.2019
Pevačicom Rialdom Karahasanović, koja je inače bila bliska sa Slobom Radanovićem, oplela je po nekada bliskom kolegi. Rialda je bila na promociji jedne od Slobinih pesama i tom prilikom se našalila: "Mi smo jako bliski, ali smo prijatelji. Ljubimo se… »
Kija isprozivala Slobu zbog ove lepotice?! Pevačica mu poručila da je da je sramota muškog roda!
Press 27.11.2019
Prevač Sloba Radanović otkrio je za "Mondo" u kakvim je odnosima sa pevačicom Rialdom Karahasanović sa kojom su ga povezivali mediji. Foto:blic – Ja se sa njom nikada nisam posvađao. Ona je dala izjavu, nešto meni, neku kao da sam nešto… »
Vesti dana »
„Ubićemo te“ i „platićeš za sve“: Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu napadnuta na današnjem protestu
Nedeljnik pre 1 satjoš 6 povezanih
Međunarodni krivični sud pozvao države članice da se suprotstave Trampovim sankcijama
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Studenti prošetali Nišom: „Došlo je na naplatnu“ – pročitali „Ep o zahtevima“, traže ostavku gradske većnice
N1 Info pre 4 satijoš 48 povezanih