Povezane vesti

Rialda oplela po kolegi: Slobodan Radanović je jedinica za foliranta!

Rialda oplela po kolegi: Slobodan Radanović je jedinica za foliranta!

Mondo 27.11.2019
Bivša je za sve kriva! Bivša je za sve kriva! Pevačica Rialda Karahasanović, nekda je bili izuzetno bliska sa kolegom Slobodanom Radanovićem, a pojavila i na promociji jedne njegove pesme gde je imala i šaljivu poruku za medije, koji su nagađali da… »
Region drma novi rat! Rialda oplela po Slobi: Sramoto muškog roda! A nije se tu zaustavila! Šta je tek o Kiji rekla

Region drma novi rat! Rialda oplela po Slobi: Sramoto muškog roda! A nije se tu zaustavila! Šta je tek o Kiji rekla

Kurir 27.11.2019
Pevačicom Rialdom Karahasanović, koja je inače bila bliska sa Slobom Radanovićem, oplela je po nekada bliskom kolegi. Rialda je bila na promociji jedne od Slobinih pesama i tom prilikom se našalila: "Mi smo jako bliski, ali smo prijatelji. Ljubimo se… »
Kija isprozivala Slobu zbog ove lepotice?! Pevačica mu poručila da je da je sramota muškog roda!

Kija isprozivala Slobu zbog ove lepotice?! Pevačica mu poručila da je da je sramota muškog roda!

Press 27.11.2019
Prevač Sloba Radanović otkrio je za "Mondo" u kakvim je odnosima sa pevačicom Rialdom Karahasanović sa kojom su ga povezivali mediji. Foto:blic – Ja se sa njom nikada nisam posvađao. Ona je dala izjavu, nešto meni, neku kao da sam nešto… »

Vesti dana »