Повезане вести

Риалда оплела по колеги: Слободан Радановић је јединица за фолиранта!

Риалда оплела по колеги: Слободан Радановић је јединица за фолиранта!

Мондо 27.11.2019
Бивша је за све крива! Бивша је за све крива! Певачица Риалда Карахасановић, некда је били изузетно блиска са колегом Слободаном Радановићем, а појавила и на промоцији једне његове песме где је имала и шаљиву поруку за медије… »
Регион дрма нови рат! Риалда оплела по Слоби: Срамото мушког рода! А није се ту зауставила! Шта је тек о Кији рекла

Регион дрма нови рат! Риалда оплела по Слоби: Срамото мушког рода! А није се ту зауставила! Шта је тек о Кији рекла

Курир 27.11.2019
Певачицом Риалдом Карахасановић, која је иначе била блиска са Слобом Радановићем, оплела је по некада блиском колеги. Риалда је била на промоцији једне од Слобиних песама и том приликом се нашалила: "Ми смо јако блиски, али смо… »
Кија испрозивала Слобу због ове лепотице?! Певачица му поручила да је да је срамота мушког рода!

Кија испрозивала Слобу због ове лепотице?! Певачица му поручила да је да је срамота мушког рода!

Пресс 27.11.2019
Превач Слоба Радановић открио је за "Мондо" у каквим је односима са певачицом Риалдом Карахасановић са којом су га повезивали медији. Фото:блиц – Ја се са њом никада нисам посвађао. Она је дала изјаву, нешто мени, неку као да… »

Вести дана »