Povezane vesti
"Nisam u tim godinama da sahranjujem one uz koje sam odrasla”: Potresna poruka Dušice Jakovljević o smrti Baneta “187”
Večernje novosti 28.11.2019
Voditeljka “Pinka” na Instagramu objavila sliku preminulog repera i postavila jedno pitanje. VEST o smrti repera i nekadašnjeg člana grupe "187" Baneta Kovačevića posle operacije srca odjeknula je juče u javnosti i izazvala reakcije mnogih… »
"Kada počneš da sahranjuješ one uz koje si: Odrastao..." Srpska voditeljka se oglasila povodom smrti Baneta 187 porukom koja…
Blic 28.11.2019
Juče je u javnosti odjeknula informacija da nas je nakon operacije srca napustio Bane Kovačević, nekadašnji član grupe "187", a mnoge poznate ličnosti oglasile su se tom prilikom na društvenim mrežama. Među njima bila je i Dušica Jakovljević… »
Izgubili su živote na jeziv način: Bane je bio blizak sa više pevača koji su završili tragično, Ksenija nije bila jedina
Blic 27.11.2019
Poznati reper, koji je slavu stekao devedesetih godina kao član grupe ''187'', Bane Kovačević, preminuo je noćas nakon operacije srca. Bane je bio blizak prijatelj sa kolegom Daliborom Andonovim Gruom, koji je nastradao 9. septembra vozeći kajt na… »
Vesti dana »
Minutom tišine i akcijom “Zastani srbijo” odata pošta nastradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 3 satajoš 44 povezane
Skraćenje prvog polugodišta: Kako Ministarstvo prosvete obrazlaže odluku i šta na to kažu sindikati?
Euronews pre 3 satajoš 65 povezanih
Partizan pao u Istanbulu; Obradović: "Žao mi je igrača"; Larkin: "Srećan sam"
B92 pre 35 minutajoš 53 povezane
Kiša, sneg i zahlađenje stižu u Srbiju, a iznenadiće vas prognoza za Novu godinu!
Telegraf pre 7 satijoš 23 povezane