Povezane vesti

Vreme: Jelena Trivan u doktoratu plagirala i Boška Obradovića

Radio 021 28.11.2019
Doktorat Jelene Trivan, direktorke Službenog glasnika i nekadašnje funkcionerke Demokratske stranke, odbranjen 2013. godine, sadrži najmanje 15 odsto teksta koji je prepisan bez navođenja izvora, a softver Turnitin otkrio je 29 odsto teksta koji se… »
Vreme piše da je Jelena Trivan deo doktorata prepisala od Obradovića, ona negira

Vreme piše da je Jelena Trivan deo doktorata prepisala od Obradovića, ona negira

N1 Info 28.11.2019
Da li je još jedan doktorski rad u Srbiji plagijat? Poslednji u nizu otvorenih slučaja je Jelene Trivan, bivše potpredsednice Demokratske stranke i aktuelne direktorke Službenog glasnika. Prema navodima Vremena, Trivan je bez navođenja izvora… »
Novi skandal u režiji naprednjaka! Prepisivala odakle je stigla: Jelena Trivan u doktoratu plagirala i Boška Obradovića

Novi skandal u režiji naprednjaka! Prepisivala odakle je stigla: Jelena Trivan u doktoratu plagirala i Boška Obradovića

Pravda 28.11.2019
Doktorat Jelene Trivan, direktorke Službenog glasnika i nekadašnje funkcionerke Demokratske stranke, odbranjen 2013. godine, sadrži najmanje 15 odsto teksta koji je prepisan bez navođenja izvora, a softver Turnitin otkrio je 29 odsto teksta koji se… »
Jelena Trivan: Moj doktorat nije plagijat, reč je o političkoj kampanji

Jelena Trivan: Moj doktorat nije plagijat, reč je o političkoj kampanji

N1 Info 28.11.2019
Direktorka Službenog glasnika i nekadašnja funkcionerka Demokratske stranke (DS) Jelena Trivan je izjavila za N1 da njen doktorat nije plagijat. "Odgovorno tvrdim da moj doktorat nije plagijat i da moje obrazovanje nikada nije bilo upitno", rekla je… »
Udruženje 1 od 5 miliona: Stajemo na put svakom plagijatu

Udruženje 1 od 5 miliona: Stajemo na put svakom plagijatu

Danas 28.11.2019
Udruženje „1 od 5 miliona“ poručila je danas, „povodom saznanja da je trenutna direktorka Službenog glasnika, a bivša potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan plagirala doktorski rad“, da će stati na put svakom plagijatu. „Po… »

N1 Info 28.11.2019

Vesti dana »