Povezane vesti
Vučić: Uperite vi snajper u mene, samo nemojte u druge ljude!
Pravda 28.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se medijima nakon otvaranja fabrike u Kragujevcu, osvrćući se i na naslovnu stranu NIN-a, na kojoj je snajper uperen direktno u njega. Vučić se zahvalio kineskim investitorima jer će Srbija moći da otvori… »
Vulin o naslovnoj strani NIN: To nije za osudu već za kaznu! Ološ sanja i mašta da neko ili nešto ubije Vučića
Kurir 28.11.2019
Ministar odbrane Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je danas da naslovna strana nedeljnika NIN, na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispred snajpera uperenog u njega, nije za osudu, već za kaznu. "Ološ sanja i… »
Vučić o naslovnoj NIN-a: Reklamirali su odličan snajper, uperite ga u mene, nemojte u druge
Beta 28.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom naslovne strane nedeljnika NIN, da je saglasan sa tom fotografijom i da se oseća vrlo dobro zbog toga jer su sve optužbe koje stižu na njegov račun zapravo samo prepisani tekstovi iz… »
Predsednik se šali na svoj račun Napravio sam grešku! Snajper je finski a ne naš! Čestitam im na dobrom izboru snajpera!
Kurir 28.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom otvaranja kisneske fabrike Yanfeng Automotive Interiors u Kragujevcu je poručio da je saglasan sa naslovnom stranom nedeljnika NIN iz nekoliko razloga. Jedan od njih je taj što je snajper koji je uperen u njega… »
Vučić o NIN-u: Reklamirali odličan snajper, pokazuje "diktaturu" u kojoj živimo
N1 Info 28.11.2019
Predsednik Srbije Aleksanda Vučić izjavio je, komentarišući naslovnu stranu najnovijeg broja NIN-a, na kojoj je uslikan ispred snajpera na sajmu oružja, da "to nije prvi put". "Samo vi to radite! Dok vi uperite snajper u mene, ja ću da se trudim da… »
Vučić: Oni snajper prema meni, ja olovkom na novu fabriku
Al Jazeera 28.11.2019
Predsjednik Srbije komentirao povučenu naslovnicu lista NIN. Nek' oni „upiru“ snajper u mene, ja ću vrh olovke na mapu Srbije za neku novu fabriku, kazao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom naslovne strane NIN-a koju je izdavač… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Imao pištolj sa 7 metaka: Policija u Kragujevcu uhapsila muškarca (40)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana