Povezane vesti
Pirej definiše sezonu „crveno-belih“
Politika 28.11.2019
Ako Zvezda ostane neporažena protiv Olimpijakosa 11. decembra, što bi joj donelo šesnaestinu finala Lige Evrope, neki smisao bi dobili i debakli od 0:9 u dvomečima sa Totenhemom i Bajernom. Sezonu fudbalera Crvene zvezde 2019/2020, kako stvari stoje… »
Vučić: Teško mi je pao poraz Zvezde, nadam se pobedi Partizana (video)
Mondo 28.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se teško osećao posle ubedljivog poraza crveno-belih od Bajerna (0:6) u Ligi šampiona. "Ali ja sam navijač koji nikada nije napustio stadion pre kraja i neko ko ne zviždi timu koji voli". Predsednik Srbije… »
Stepanović: Zvezdu je krasilo ‘vraćanje iz mrtvih’, to se izgubilo dovođenjem igrača sumnjivog kvaliteta
Hot sport 28.11.2019
– Zvezdu je decenijama krasila osobina vraćanja iz ‘mrtvih’, sad se nekako izgubila s angažovanjem inostranih igrača sumnjivog kvaliteta – istakao je prekaljeni stručnjak Dragoslav Stepanović. Crvena zvezda je pretrpela najubedljiviji poraz u evropskoj… »
"Ne pucajte: U miloja!" Kako je vrući šamar Bajerna od Zvezdinog Supermena napravio gubitnika?
Sportal blic 28.11.2019
Fudbaleri Crvene zvezde prošli su kroz pravu golgotu protiv Bajerna (0:6) u petom kolu Lige šampiona. Šestica na “Marakani”, u režiji četvorostrukog strelca Roberta Levandovskog, najteži je poraz crveno - belih na domaćem terenu u evropskim takmičenjima… »
Stepanović: Nemoćna Zvezda je dobro prošla, moglo je biti i crnje!
Mondo 28.11.2019
"Zvezdu je decenijama krasila osobina vraćanja iz 'mrtvih', sad se nekako izgubila s angažovanjem inostranih igrača sumnjivog kvaliteta", naveo je iskusni trener Dragoslav Stepanović posle debakla crveno-belih od Bajerna (0:6). "Zvezdu je decenijama… »
Vesti dana »
Vučić: Sa Fon der Lajen i Koštom o evrointegracijama i energetskoj bezbednosti Srbije
Beta pre 34 minutajoš 43 povezane
Preminula žena (79) teško povređena u udesu na Matejevačkom putu
Niške vesti pre 59 minutajoš 27 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 34 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih