Повезане вести
Пиреј дефинише сезону „црвено-белих“
Политика 28.11.2019
Ако Звезда остане непоражена против Олимпијакоса 11. децембра, што би јој донело шеснаестину финала Лиге Европе, неки смисао би добили и дебакли од 0:9 у двомечима са Тотенхемом и Бајерном. Сезону фудбалера Црвене звезде… »
Вучић: Тешко ми је пао пораз Звезде, надам се победи Партизана (видео)
Мондо 28.11.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се тешко осећао после убедљивог пораза црвено-белих од Бајерна (0:6) у Лиги шампиона. "Али ја сам навијач који никада није напустио стадион пре краја и неко ко не звижди тиму који… »
Степановић: Звезду је красило ‘враћање из мртвих’, то се изгубило довођењем играча сумњивог квалитета
Хот спорт 28.11.2019
– Звезду је деценијама красила особина враћања из ‘мртвих’, сад се некако изгубила с ангажовањем иностраних играча сумњивог квалитета – истакао је прекаљени стручњак Драгослав Степановић. Црвена звезда је претрпела… »
"Не пуцајте: У милоја!" Како је врући шамар Бајерна од Звездиног Супермена направио губитника?
Спортал блиц 28.11.2019
Фудбалери Црвене звезде прошли су кроз праву голготу против Бајерна (0:6) у петом колу Лиге шампиона. Шестица на “Маракани”, у режији четвороструког стрелца Роберта Левандовског, најтежи је пораз црвено - белих на домаћем терену… »
Степановић: Немоћна Звезда је добро прошла, могло је бити и црње!
Мондо 28.11.2019
"Звезду је деценијама красила особина враћања из 'мртвих', сад се некако изгубила с ангажовањем иностраних играча сумњивог квалитета", навео је искусни тренер Драгослав Степановић после дебакла црвено-белих од Бајерна (0:6)… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 1 сатјош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 48 минутајош 20 повезаних