Povezane vesti

Pirej definiše sezonu „crveno-belih“

Pirej definiše sezonu „crveno-belih“

Politika 28.11.2019
Ako Zvezda ostane neporažena protiv Olimpijakosa 11. decembra, što bi joj donelo šesnaestinu finala Lige Evrope, neki smisao bi dobili i debakli od 0:9 u dvomečima sa Totenhemom i Bajernom. Sezonu fudbalera Crvene zvezde 2019/2020, kako stvari stoje… »
Vučić: Teško mi je pao poraz Zvezde, nadam se pobedi Partizana (video)

Vučić: Teško mi je pao poraz Zvezde, nadam se pobedi Partizana (video)

Mondo 28.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se teško osećao posle ubedljivog poraza crveno-belih od Bajerna (0:6) u Ligi šampiona. "Ali ja sam navijač koji nikada nije napustio stadion pre kraja i neko ko ne zviždi timu koji voli". Predsednik… »
Stepanović: Zvezdu je krasilo ‘vraćanje iz mrtvih’, to se izgubilo dovođenjem igrača sumnjivog kvaliteta

Stepanović: Zvezdu je krasilo ‘vraćanje iz mrtvih’, to se izgubilo dovođenjem igrača sumnjivog kvaliteta

Hot sport 28.11.2019
– Zvezdu je decenijama krasila osobina vraćanja iz ‘mrtvih’, sad se nekako izgubila s angažovanjem inostranih igrača sumnjivog kvaliteta – istakao je prekaljeni stručnjak Dragoslav Stepanović. Crvena zvezda je pretrpela najubedljiviji poraz u… »
Stepanović: Nemoćna Zvezda je dobro prošla, moglo je biti i crnje!

Stepanović: Nemoćna Zvezda je dobro prošla, moglo je biti i crnje!

Mondo 28.11.2019
"Zvezdu je decenijama krasila osobina vraćanja iz 'mrtvih', sad se nekako izgubila s angažovanjem inostranih igrača sumnjivog kvaliteta", naveo je iskusni trener Dragoslav Stepanović posle debakla crveno-belih od Bajerna (0:6). "Zvezdu je decenijama… »
"Ne pucajte: U miloja!" Kako je vrući šamar Bajerna od Zvezdinog Supermena napravio gubitnika?

"Ne pucajte: U miloja!" Kako je vrući šamar Bajerna od Zvezdinog Supermena napravio gubitnika?

Sportal blic 28.11.2019
Fudbaleri Crvene zvezde prošli su kroz pravu golgotu protiv Bajerna (0:6) u petom kolu Lige šampiona. Šestica na “Marakani”, u režiji četvorostrukog strelca Roberta Levandovskog, najteži je poraz crveno - belih na domaćem terenu u evropskim… »

Vesti dana »