Повезане вести

Почело суђење активисти "Не давимо Београд"

Почело суђење активисти "Не давимо Београд"

Слободна Европа 28.11.2019
Суђење активисти Иницијативе Не давимо Београд Добрици Веселиновићу због организовања протеста ради смрти двоје радника на градилишту "Београда на води", почело је данас у Првом основном суду у Београду. Како је саопштено из… »
Веселиновић: Тражићемо смену Малог док не успемо да га сменимо

Веселиновић: Тражићемо смену Малог док не успемо да га сменимо

Н1 Инфо 28.11.2019
Активиста Иницијативе Не давимо Београд Добрица Веселиновић рекао је у Дану уживо да ће смену министра финансија Иницијатива тражити "док не успеју да га смене". "У нашим очима он је већ смењен, нема никакав кредибилитет да се… »
Иницијатива "Не давимо Београд": Почело суђење Добрици Веселиновићу

Иницијатива "Не давимо Београд": Почело суђење Добрици Веселиновићу

РТС 28.11.2019
У Првом основном суду почело је суђење активисти Иницијативе "Не давимо Београд" Добрици Веселиновићу, због организовања протеста поводом смрти два радника на градилишту "Београда на води", саопштено је из Иницијативе. Добрица… »
Веселиновић (Не давимо Београд) на суду: Крив сам што сам организовао протест због погибије радника

Веселиновић (Не давимо Београд) на суду: Крив сам што сам организовао протест због погибије радника

Бета 28.11.2019
Иницијатива "Не давимо Београд" саопштила је данас да је у почело судјење активисти те иницијтаве Добрици Веселиновићу због организовања протеста у Београду због смрти двојице радника на градилишту "Београда на води" у… »
Суђење Добрици Веселиновићу за протест због смрти радника на Београду на води

Суђење Добрици Веселиновићу за протест због смрти радника на Београду на води

Н1 Инфо 28.11.2019
Иницијатива "Не давимо Београд" саопштила је да је почело суђење активисти те иницијативе Добрици Веселиновићу због организовања протеста у Београду због смрти двојице радника на градилишту "Београда на води" у септембру 2018… »

Вести дана »