Povezane vesti

Roditelji i đaci klisanske škole gde je juče pala kapija ljuti i potreseni

Roditelji i đaci klisanske škole gde je juče pala kapija ljuti i potreseni

NoviSad.com 28.11.2019
Novi Sad - Šestogodišnji B. V., đak prvog razreda Osnovne škole „Dušan Radović“, na kojeg je juče pala metalna ograda i dalje se nalazi u teškom opštem stanju, na Odeljenju intenzivne nege je, ali je stabilno. Roditelji učenika ove škole su… »
Novi Sad: Dečak van životne opasnosti; Škola nije ispoštovala preporuku Koordinacionog tela?

Novi Sad: Dečak van životne opasnosti; Škola nije ispoštovala preporuku Koordinacionog tela?

RTV 28.11.2019
NOVI SAD - Šestogodišnji dečak B. V. na koga je juče pala ograda u dvorištu Osnovne škole „Duško Radović“ na Klisi, danas je stabilnog zdravstvenog stanja i van životne opasnosti. Škola nije ispoštovala preporuku Koordinacionog tela… »
Dečak na kog je pala ograda van životne opasnosti, pojačan nadzor u školama

Dečak na kog je pala ograda van životne opasnosti, pojačan nadzor u školama

Moj Novi Sad 28.11.2019
Šestogodišnji B. V. na koga je juče pala ograda u dvorištu Osnovne škole "Duško Radović" na Klisi, danas je stabilnog zdravstvenog stanja i van životne opasnosti. – Danas sam bila u poseti dečaku u Dečjoj bolnici i on je stabilno i van… »
Dečak na kog je pala kapija van životne opasnosti, vanredni nadzor u svim školama u Novom Sadu

Dečak na kog je pala kapija van životne opasnosti, vanredni nadzor u svim školama u Novom Sadu

Telegraf 28.11.2019
Nadležni će insistirati i na utvrđivanju odgovornosti škole na Klisi, kao i direktorke. Šestogodišnji dečak B. V. na koga je juče pala ograda u dvorištu Osnovne škole „Duško Radović“ na Klisi u Novom Sadu, danas je stabilnog zdravstvenog… »
Povređeni dečak van životne opasnosti, vanredni nadzor u školama

Povređeni dečak van životne opasnosti, vanredni nadzor u školama

Dnevnik 28.11.2019
NOVI SAD: Šestogodišnji dečak B. V. na koga je juče pala ograda u dvorištu Osnovne škole „Duško Radović“ na Klisi, danas je stabilnog zdravstvenog stanja i van životne opasnosti. „Danas sam bila u poseti dečaku, u Dečjoj bolnici i on je… »

Vesti dana »