Povezane vesti
Roditelji i đaci klisanske škole gde je juče pala kapija ljuti i potreseni
NoviSad.com 28.11.2019
Novi Sad - Šestogodišnji B. V., đak prvog razreda Osnovne škole „Dušan Radović“, na kojeg je juče pala metalna ograda i dalje se nalazi u teškom opštem stanju, na Odeljenju intenzivne nege je, ali je stabilno. Roditelji učenika ove škole su potreseni… »
Novi Sad: Dečak van životne opasnosti; Škola nije ispoštovala preporuku Koordinacionog tela?
RTV 28.11.2019
NOVI SAD - Šestogodišnji dečak B. V. na koga je juče pala ograda u dvorištu Osnovne škole „Duško Radović“ na Klisi, danas je stabilnog zdravstvenog stanja i van životne opasnosti. Škola nije ispoštovala preporuku Koordinacionog tela? „Danas sam bila u… »
Dečak na kog je pala ograda van životne opasnosti, pojačan nadzor u školama
Moj Novi Sad 28.11.2019
Šestogodišnji B. V. na koga je juče pala ograda u dvorištu Osnovne škole "Duško Radović" na Klisi, danas je stabilnog zdravstvenog stanja i van životne opasnosti. – Danas sam bila u poseti dečaku u Dečjoj bolnici i on je stabilno i van životne opasnosti… »
Dečak na kog je pala kapija van životne opasnosti, vanredni nadzor u svim školama u Novom Sadu
Telegraf 28.11.2019
Nadležni će insistirati i na utvrđivanju odgovornosti škole na Klisi, kao i direktorke. Šestogodišnji dečak B. V. na koga je juče pala ograda u dvorištu Osnovne škole „Duško Radović“ na Klisi u Novom Sadu, danas je stabilnog zdravstvenog stanja i van… »
Povređeni dečak van životne opasnosti, vanredni nadzor u školama
Dnevnik 28.11.2019
NOVI SAD: Šestogodišnji dečak B. V. na koga je juče pala ograda u dvorištu Osnovne škole „Duško Radović“ na Klisi, danas je stabilnog zdravstvenog stanja i van životne opasnosti. „Danas sam bila u poseti dečaku, u Dečjoj bolnici i on je stabilno i van… »
Vesti dana »
RHMZ nanizao hitna upozorenja! Udari košave do 100 na sat, puno snega i ledena kiša! A onda preko noći skok na čak 18 stepeni
Blic pre 21 minutajoš 33 povezane
Pojačana kontrola saobraćaja na putevima PU Leskovac narednih sedam dana
Jugmedia pre 20 minutajoš 25 povezanih
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 2 satajoš 19 povezanih